Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? Nagyon félek, ezért
normális válaszokat kérnék! A többi a leírásban!
Figyelt kérdés
Ugy döntöttünk a párommal, hogy kiprobáljuk óvszer nélkül, hiszen akiket ismerünk mind anélkűl csinalják.Nem is ment el bennem, Itt a probléma az volt h miután kivette és elment nem mosta meg csak megtörölte, aztán megint csinaltuk egy kis ideig.Ez történt 13.-án es kb akörűl szokott megjönni, most 18.-a van. Jövőhéten veszek tesztet, de nagyon remélem nem vagyok terhes 17 évesen! Szűlni nem szeretnék az abortusztol nagyon félek! Anya ha megtudja megöl..
"kiprobáljuk óvszer nélkül, hiszen akiket ismerünk mind anélkűl csinalják"
ez most komoly? 17 évesen miért vagy ilyen idiota? legalább a pasi pár napja van meg vagy komoly a kapcsolat?
2017. máj. 19. 05:56
12/21 A kérdező kommentje:
#11-es milyen tabletta??
2017. máj. 19. 11:49
13/21 anonim válasza:
vajon milyen? Természetesen fogamzásgátló..ha már ész nélkül szexelsz.
2017. máj. 19. 14:35
14/21 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, én szerencsére nem lettem az, mondjuk mi 2 percig csináltuk így, tudom ugy se eselytelen.Remélem a legjobbakat :)
17/L
2017. máj. 19. 14:44
15/21 anonim válasza:
Fogamzásgátló tabletta. Nőgyógyász irja fel általában egy havi adagot es minden hónapban iratni kell. A tablettát minden nap ugyanabban az időpontban kell bevenni a ciklushoz igazodva.. (ezt nőgyógyász elmondja részletesen) tajekozatot olvass mindenképp hogy mik azok amik hatástalanítják a tabletta hatását (hasmenés, hányás, antibiotikum stb) mert arra az időszakra óvszeres egyéb fogamzásgátlás szükséges. Ha ezeket betartjatok nyugodtan vegig is egyutt lehettek nem leszel terhes.
2017. máj. 19. 18:45
16/21 anonim válasza:
Drágaságom ! Én tudok egy egészen tuti 100%-os módszert!!! :) - Három pohár víz mődszernek hívják. - Készíts az ágyad mellé 3 pohár vizet mindkettőtöknek. - Aztán szex előtt, után és helyett igyatok 1-1 pohárral. - Kizárólag ezzel a módszerrel lehetsz teljesen biztos, hogy nem esel teherbe !!! - Minden másnál, még a guminál is van hibaszázalék....
2017. máj. 20. 21:27
17/21 A kérdező kommentje:
#14 Köszi a válaszod ez kicsit megnyugtató 🙂 Mi se csinalhattuk többig bár egyikőnk sem emlékszik semmire 🤔
#15 Köszönöm szépen a fogamzás gátlóval tisztában vagyok! Azt a baratom nem engedi mert nem bízik benne inkabb az óvszer.
2017. máj. 21. 13:21
18/21 anonim válasza:
Azt a baratom nem engedi mert nem bízik benne inkabb az óvszer.
Ja..mert az óvszer a fiókban annyival megbízhatóbb mint a tabletta... igaza van. és ne nyugodjál meg, bőven lehetsz terhes.
2017. máj. 21. 13:25
19/21 anonim válasza:
14es vagyok
Gondolom 72 oras tablettát nem vettél be, pedig azt kellett volna es akkor most nem lenne para.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!