Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy terhes...

P.Petu kérdése:

Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? Nagyon félek, ezért normális válaszokat kérnék! A többi a leírásban!

Figyelt kérdés
Ugy döntöttünk a párommal, hogy kiprobáljuk óvszer nélkül, hiszen akiket ismerünk mind anélkűl csinalják.Nem is ment el bennem, Itt a probléma az volt h miután kivette és elment nem mosta meg csak megtörölte, aztán megint csinaltuk egy kis ideig.Ez történt 13.-án es kb akörűl szokott megjönni, most 18.-a van. Jövőhéten veszek tesztet, de nagyon remélem nem vagyok terhes 17 évesen! Szűlni nem szeretnék az abortusztol nagyon félek! Anya ha megtudja megöl..

2017. máj. 18. 13:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%

"kiprobáljuk óvszer nélkül, hiszen akiket ismerünk mind anélkűl csinalják"

ez most komoly? 17 évesen miért vagy ilyen idiota? legalább a pasi pár napja van meg vagy komoly a kapcsolat?

2017. máj. 19. 05:56
 12/21 A kérdező kommentje:
#11-es milyen tabletta??
2017. máj. 19. 11:49
 13/21 anonim ***** válasza:
vajon milyen? Természetesen fogamzásgátló..ha már ész nélkül szexelsz.
2017. máj. 19. 14:35
 14/21 anonim válasza:
33%

Velem is volt ilyen, én szerencsére nem lettem az, mondjuk mi 2 percig csináltuk így, tudom ugy se eselytelen.Remélem a legjobbakat :)

17/L

2017. máj. 19. 14:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló tabletta. Nőgyógyász irja fel általában egy havi adagot es minden hónapban iratni kell. A tablettát minden nap ugyanabban az időpontban kell bevenni a ciklushoz igazodva.. (ezt nőgyógyász elmondja részletesen) tajekozatot olvass mindenképp hogy mik azok amik hatástalanítják a tabletta hatását (hasmenés, hányás, antibiotikum stb) mert arra az időszakra óvszeres egyéb fogamzásgátlás szükséges. Ha ezeket betartjatok nyugodtan vegig is egyutt lehettek nem leszel terhes.
2017. máj. 19. 18:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Drágaságom ! Én tudok egy egészen tuti 100%-os módszert!!! :) - Három pohár víz mődszernek hívják. - Készíts az ágyad mellé 3 pohár vizet mindkettőtöknek. - Aztán szex előtt, után és helyett igyatok 1-1 pohárral. - Kizárólag ezzel a módszerrel lehetsz teljesen biztos, hogy nem esel teherbe !!! - Minden másnál, még a guminál is van hibaszázalék....
2017. máj. 20. 21:27
 17/21 A kérdező kommentje:

#14 Köszi a válaszod ez kicsit megnyugtató 🙂 Mi se csinalhattuk többig bár egyikőnk sem emlékszik semmire 🤔

#15 Köszönöm szépen a fogamzás gátlóval tisztában vagyok! Azt a baratom nem engedi mert nem bízik benne inkabb az óvszer.

2017. máj. 21. 13:21
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt a baratom nem engedi mert nem bízik benne inkabb az óvszer.

Ja..mert az óvszer a fiókban annyival megbízhatóbb mint a tabletta... igaza van. és ne nyugodjál meg, bőven lehetsz terhes.

2017. máj. 21. 13:25
 19/21 anonim válasza:

14es vagyok

Gondolom 72 oras tablettát nem vettél be, pedig azt kellett volna es akkor most nem lenne para.

2017. máj. 22. 16:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2017. máj. 30. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!