Mitöl lehet hogy a hasam zuborog és kuruttyol egyfolytában? Az emésztésemmel az és világon semmi bajom nincs! Lehet hogy babás vagyok?
Figyelt kérdés
2008. okt. 15. 11:58
1/6 anonim válasza:
Ha a baba miatt zuborogna a hasad, akkor már jó nagy lenne. Lennél vagy 5 hónapos terhes. Azt hiszem arról már tudnál. :)
Szerintem mégiscsak emésztés lesz. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!:'(
2008. okt. 15. 12:14
3/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen most, de nem hinném hogy bab van a dologban. Lehet hogy valamit jelzett a pocid, de nem túl valószínű hogy babát:-(
4/6 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam már hogy a peteérést jelezhette igy mert most néztem meg a naptáram és az 8.án kezdödött!És eddig még nem tapasztaltam ilyet!Vagy csak akkor nem figyeltem oda!Köszönöm a válaszokat!!
2008. okt. 15. 12:40
5/6 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok.
Ne keseredj el! A baba jönni fog nemsokára! :)
6/6 anonim válasza:
Nem hiszem, h. baba miatt "zuborogna" a pocakod. Nekem tegnap volt ilyen bajom, de azért mert egész nap szinte alig ettem,nekem ilyenkor szokta ezt csinálni. Ha terhes lennék, akkor csak 4napos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!