Tényleg az Elevit a legjobb kismamavitamin?
Figyelt kérdés
Mindenhol ezt ajánljàk de màr horror àra van. 9 honapja szedem mert babàt akarunk a párommal . Nem tudom érdemes e olcsobbra vàltani vagy maradjak ennèl.2017. máj. 16. 19:48
11/12 anonim válasza:
Szerintem egyéni kinek melyik válik be. Én az ivós Hipp Natalt veszem és "eszem" mert finom és végre nem tabletta. :)
Sógornőmnek a Femibion vált be, másiknak az Elevit. Mind egészséges babákat szültünk. :) Az csak előny, ha mellette tudatosan, egészségesen táplálkozol és élsz. :)
12/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Annyit még, hogy első babával a magnéziumon kívül semmit nem szedtem,az értékeim a normál tartományba estek a vérvételen. Most a második picurnál összejött minden, csupa stressz volt az első 2 trimeszter. Az első vér eredménynél majdnem a koleszterinem is magas lett, a hemoglobinom alacsony volt- pedig nagyon egészség mániás volnék. Márcsak egészségügyi okokból is odafigyelek. Ezért szedek vitamint. Ettől senki sem lesz kevesebb. Ha kell akkor kell. A lényeg, hogy a kismama szervezete ne gyengüljön le míg a magzatot/ babát táplálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!