Melyik a legjobb magzat védő? Elevit-re azt mondják nem túl jó mert fel nyomja a picinek a súlyát. Szerintetek? Melyiket vegyem?
Elevitet szedtem, lányom tök átlagos méretű lett (41. héten - 3 kg) és én sem híztam sokat (8 kg).
Már nagyon sokan megcáfolták, hogy nem a vitaminoktól lesz nagy a baba.
De ha ez nem elég neked, akkor amúgy nekem még a Femibiont ajánlották. Vagy ott a Gravida stb.
Én is Elevitet szedtem, nem lett nagy a babám, és tényleg nem ettől függ.
Lehet pontozgatni, de azért érdemes utánaolvasni is.
Ha meg valakinek nem tetszik az Eleveit, akkor sok választék van:
Gravida
Femibion
Pregnavit
Hipp Natal
Valaki csak folsavat szed, esetleg még magnéziumot
valaki semmit, mert a zöldségekben hisz
Itt találsz róluk leírást is:
Én Femibiont szedtem, nekem ezt ajánlották. Meg voltam vele elégedve.
Bár a babám nagy lett (56 cm, 4000 g), de ez nem ennek köszönhető. Apuci 195 cm, 100 kg, én 185 cm, 70 kg vagyok. Érthetően nem születhetett egy 50 cm/2800 g-mos babánk. Meg nem is szedtem végig a vitamint, kb. az 5. hó végéig, aztán már abbahagytam.
Szia!
Egyáltalán nem a terhesvitamintól nőnek a babák nagyra! Ez nagyon nagy tévhit! Én a Gravidát szedem (ebben minden vitamin megtalálható amire szükség van és annyi mennyiségben is ami a szervezetnek kell) Szóval, ne félj ettől! :)
Én is Femibiont szedtem a legutóbbi terhességemnél, az orvosom ezt ajánlotta, mert az Elevitet nem bírtam (hányingerem volt tőle, pedig amúgy nem lett volna).
Gravidát is szedtem korábban, azzal sem volt problémám (akkor még nem volt a Femibion).
Nekem sem lettek óriásbébik, pedig a férjem 2m magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!