Melyik a legjobb magzat védő? Elevit-re azt mondják nem túl jó mert fel nyomja a picinek a súlyát. Szerintetek? Melyiket vegyem?
Elevetitet szedtem,a lányom 54 cm-vel,3600gr-mal szültett.
Nem volt kicsi,de nem is nagy, párom és én sem vagyok alacsony,és anno mi is ilyen súllyal születtünk,azt mondta anyu+anyósom.
De az egyik barátnőm szerint azért lett majd 4 kiló a babája,mert azt szedte.
valószínűleg ez is egyéni.Én már hallottam olyan is,hogy vkinek a Béres csepp csinál iszonyú étványat,és attól hízik.
Tévhit, hogy a vitaminoktól nagyobb lesz a baba, vagy a kismama többet hízik.
Azért terjedt el, mert sokan a vitaminra fogják, hogy nem bírtak uralkodni magukon és a terhességre hivatkozva felszedtek vagy 20 kg-ot. A túl sok hízás terhességi diabéteszhez vezethet, ami miatt már lehetnek óriásbébik. De a vitamin nem hizlalja se a babát, se a kismamát.
amiket próbáltam:elevit, gravida, femibion
elevit: szorulás, elvileg nincs benne jód, azt kell szedni mellé vagy jódozott só
gravida: enyhe émelygés, amúgy van benne minden elvileg
femibiontól: semmi mellékhatás, (de szedj mellé a terhesség közepétől vasat, ha kell) ja és a vas meg a magnézium nem szívódik fel együtt, ah szeded őket, jobb külön napszakban (elvileg a mindenvanbenne vitaminoknak ez is a baja...)
és kalciumpezsit javasolnak mind mellé (vagy nyomj le sok tejterméket, mákot, szezámmagot stb)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!