Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik a legjobb magzat védő?...

Melyik a legjobb magzat védő? Elevit-re azt mondják nem túl jó mert fel nyomja a picinek a súlyát. Szerintetek? Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 19:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Elevetitet szedtem,a lányom 54 cm-vel,3600gr-mal szültett.

Nem volt kicsi,de nem is nagy, párom és én sem vagyok alacsony,és anno mi is ilyen súllyal születtünk,azt mondta anyu+anyósom.

De az egyik barátnőm szerint azért lett majd 4 kiló a babája,mert azt szedte.

valószínűleg ez is egyéni.Én már hallottam olyan is,hogy vkinek a Béres csepp csinál iszonyú étványat,és attól hízik.

2012. jan. 31. 23:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Tévhit, hogy a vitaminoktól nagyobb lesz a baba, vagy a kismama többet hízik.

Azért terjedt el, mert sokan a vitaminra fogják, hogy nem bírtak uralkodni magukon és a terhességre hivatkozva felszedtek vagy 20 kg-ot. A túl sok hízás terhességi diabéteszhez vezethet, ami miatt már lehetnek óriásbébik. De a vitamin nem hizlalja se a babát, se a kismamát.

2012. febr. 1. 03:25
 13/19 A kérdező kommentje:
Az én sogornőm Elvelitett szedet a 3. babájánál nem sokkal nehezebben szülte meg mert nagyobb volt mint az első kettő amelyiknél nem szedte az Elevitet. Csak ezért tettem fel a kérdést!
2012. febr. 1. 07:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Annak nem az Elevit volt az oka. Tény, hogy étvágyat csinálhat, de arra meg van önuralmunk, ugyebár. Aki pedig azt mondja, hogy a baba nagy lesz tőle, az nem ismer alapvető anyagcsere-folyamatokat.
2012. febr. 1. 08:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Femibion! Állítólag a piacon most ez a legösszetettebb. orvos ajánlotta. Nem lesz tőlük óriás baba!!!!!!!
2012. febr. 1. 09:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia!Én elevitet szedtem és ettől függetlenül normális méretekkel született a kisfiam és én sem híztam többet a kelleténél.
2012. febr. 1. 14:21
 17/19 Babi0906 ***** válasza:
Szia!Én Femibiont szedek most 24h., az orvosom azt mondta ez a legjobb minden megvan benne ami kell, persze nem olcsó, de azt mondta nyugodtan szedjem,nem ettől függ a baba súlya :-D
2012. febr. 1. 16:56
 18/19 anonim válasza:
Szia! Én Elevitet szedtem 30 hét+1 napig. Ekkor mondta a védőnő, hogy hagyjam abba, mert már 14 kg-t híztam és a kislányunk súlyát 30 hetesen 1670 gr-ra becsülték, amire szintén azt mondták, hogy a korához képest nagyon nagy.
2012. febr. 1. 20:38
 19/19 anonim ***** válasza:

amiket próbáltam:elevit, gravida, femibion

elevit: szorulás, elvileg nincs benne jód, azt kell szedni mellé vagy jódozott só

gravida: enyhe émelygés, amúgy van benne minden elvileg

femibiontól: semmi mellékhatás, (de szedj mellé a terhesség közepétől vasat, ha kell) ja és a vas meg a magnézium nem szívódik fel együtt, ah szeded őket, jobb külön napszakban (elvileg a mindenvanbenne vitaminoknak ez is a baja...)

és kalciumpezsit javasolnak mind mellé (vagy nyomj le sok tejterméket, mákot, szezámmagot stb)

:)

2012. febr. 1. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!