Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg az Elevit a legjobb...

Tényleg az Elevit a legjobb kismamavitamin?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt ajánljàk de màr horror àra van. 9 honapja szedem mert babàt akarunk a párommal . Nem tudom érdemes e olcsobbra vàltani vagy maradjak ennèl.

2017. máj. 16. 19:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én a Femibiont és a Czeizelt jobbnak vélem.
2017. máj. 16. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:

Én is az Elevitet szedtem, és semmi okom panaszra.

Előtte a Gravidát szedtem, de attól hánytam, és akkor váltottam Elevit Plusra. Azóta már fél éve szoptatok, de még mindig szedem. ☺

2017. máj. 16. 20:00
 3/12 anonim ***** válasza:

Elsonel Elevitet szedtem mert azt ajanlotta a vedonom, most masodiknal Gravidat mert most meg ezt ajanlottak.

Mindenki mast mond :)

2017. máj. 16. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Ha összehasonlítod az összetevőket meglátod, hogy mind kb. ugyanazt tartalmazza, minden más csak marketing. Én babatervezéskor dm-est szedtem, mikor összejött Femibiont.
2017. máj. 16. 20:10
 5/12 anonim ***** válasza:
En femibiont szedtem mind3 gyerekkel. A dokim szerint az a legjobb terhesvitamin.
2017. máj. 16. 20:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy. Azért normális esetben nem a kismamavitamin fedezi a vitamin és ásványianyag szükségletet, hanem a változatos táplálkozás. Próbálkozós időszakban a folsav bevitel az, ami nagyon fontos és a terhesség nagyon korai szakaszában is emelkedett a szükséglet, azt érdemes pótolni, szerintem mindegyik kismamavitaminba tesznek belőle eleget. A másik ilyen dolog a vas, terhesség esetén duplaannyi kell belőle, nehéz fedezni. De ez a próbálkozós időszakra nem vonatkozik. Úgy ne járjon senki, ahogy én. Sok vörös hús mellé vastabi mert én fáradékony vagyok, vérkép lett végül és 42-es vas, 31 körül a felső határ..
2017. máj. 16. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Az orvosok azt a vitamint ajánlják éppen, és persze vélik a legjobbnak, amelyik gyogyszergyar uzletkotojevel leszerződtek.
2017. máj. 16. 20:30
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
Azt a pénzt inkább költsd zöldségekre, gyümölcsökre, esetleg olyan dolgokra amiben sok a vitamin. :)
2017. máj. 16. 20:41
 9/12 anonim ***** válasza:

Utolsóval ne foglalkozz....

Én összehasonlító táblázatot néztem az interneten,amúgy meg mind ugyan azt tudja.

Babatervezeskor én is dmeset szedtem aztán tértem át a gravidara amit éjszakára kell bevenni és utána már nem enni mert különben visszajön :D

2017. máj. 16. 21:19
 10/12 anonim ***** válasza:
A DM-es tized annyiba kerül és ugyan olyan jó. A másidik terhességemnél csak ezt szedtem és pazarabbak voltak a laborleleteim, mint az elsőnél, ahol Elevitet használtam.
2017. máj. 17. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!