Tapasztalatokat várok mindenkitől?
Hogy érezted magad megtermékenyülés után pár nappal?
Mik voltak a jelei?
Felpuffadt a hasad?
Milyen volt a folyásod?
És ha tudtok küldenétek nekem olyan oldalt ahol a megtermékenyüléstől kezdve mindent bemutatt?
Sziasztok.
Én ezt a kis videót szoktam nézegetni. Tudom ez a fejlődése, de olyan szépen meg van csinálva... Jólesik az ember lelkének. Minden hónap hétről hétre le van bontva...
Szia!
Én megtermékenyülésem után nem éreztem semmit!DE nem volt folyásom,ami feltünő volt. Aztán az elmaradt mensi után felpuffadtam és szúrkált a hasim, az 5. héttől pedig hánytam/hányok. Most épp 14 hetes vagyok és még mindig rosszul vagyok!Mindenkinek mások a jelek....!
Mihamarabbi babásodást kívánok!!!!!
Köszönöm mindenkinek!!:-)
16.45-ös gratulálok:)
Ma volt egy vér folt a bugyimon, meg szurkál a hasam vagy nem tudom hogy írjam le mintha "felpumpálnák" a méhem egyszer..vagy már nem is tudom mihez hasonlítani,furcsa érzés ..Remélem baba van a dologba,mert megjönnie csak hétfőn kellene vagy + pár nap!
Szia!15:48-as vagyok.Köszi a válaszod! Elmondom,hogy igen baba volt,aki okozta ezeket a kisebb problémákat.Megszületett,és már 9 hónapos "vagány" kisfiú. Jövőre esetleg beindil a tesó projekt.Remélem!!!
Addig is szurkolok,hogy nektek is minnél hamarabb összejöjjön a baba! Iszonyú jó dolog anyának lenni,és szeretném,hogy minnél előbb megtapasztald.Ezt elmondani nem lehet. Drukkolok ezerrel! Várom a híreket,ha nem vagyok túl indiszkrét!:)
Puszi!
Huh de jó nektek,már alig várom én is hogy itt tartsam a kezemben..:))
Köszönöm,és ha valami lesz írok!Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!