Tapasztalatokat várok mindenkitől?
Hogy érezted magad megtermékenyülés után pár nappal?
Mik voltak a jelei?
Felpuffadt a hasad?
Milyen volt a folyásod?
És ha tudtok küldenétek nekem olyan oldalt ahol a megtermékenyüléstől kezdve mindent bemutatt?
Én nem éreztem másképp magam fizikailag, mint egyébként, hacsaknem annyit,hogy nagyon izgatott és türelmetlen voltam egészen addig míg ki nem derült,hogy sikerült megfoganni.
Nagyon vártuk már a babát.
Itt nagyon sok mindent megtalálsz: [link]
A megtermékenyülést nem nagyon lehet tudni pontosan, hogy mikor van, mert az aktuskor bejutott sperma, lehet, hogy nem azonnal, hanem csak pár nap múlva találkozik a petesejttel, aztán az is (kis mértékben) változó hogy mennyi idő alatt ér a megtermékenyített petesejt a méhbe, és mennyi idő alatt ágyazódik be.
Látom, Te már nagyon szeretnél Babát... ;)
Ezzel én is így vagyok. Mindent tudni szeretnék, az első pillanattól kezdve. Nos...a beágyazódást elkezdheted érezni úgy 3-4 nappal a (sikeres) együttlét után, ha pontosan tudod, hogy mikor volt tüszőrepedésed. Beágyazódásnál ezeket a tüneteket lehet észlelni: hasszurkálás a petefészek környékén, főleg ott, ahol az érett tüsző volt. Fejfájás. Haspuffadás. Bedugult orr. Fáradékonyság. Ingerült is lehetsz, hisztisebb. Feszülhet a melled. Nagyjából ennyi. Én ezeket mind-mind éreztem. És Baba volt. Mikor volt az ovulációd, azt tudod?
Köszönöm mindenkinek,és gratulálok is..:-)
Igen már szeretnék..és jobb ha tudok mindent első perctől szerintem..:-)
az ovulációmat pedig a ciklus.hu 12.-ére rakta be..:)
Nekem szúrt a petefészkem,gyenge,fáradt voltam.Felpuffadt a hasam,enni nem kívántam.Később fájtak az izületeim.
Mielőbbi babázást kívánok Nektek!
17.20-as:Én is így vagyok.. krémes és fehér,ma volt egy pecsételős vérzésem
Drukkolok én is, és köszi :-)
16.02-es Gratulálok remélem télleg baba..!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!