Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes? 1...

Szerintetek lehetek terhes? 1 eve baratom van. Igy elek nemi eletet. 5 napja kesik mindig vedekezunk, egyszer volt megszakitasossal de akkor se belem ment el.

Figyelt kérdés

Terhessegre utalo jel nincs.Faj a mellem meg zsibbad a labam az nekem altalaba a mensim elott szokott lenni.

Normalis valaszokat kernek elore is,koszonom!!

16/L

2017. máj. 12. 18:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerencséd volt,remélem ebből okulsz és ezentúl rendesen védekeztek.
2017. máj. 13. 11:50
 22/26 A kérdező kommentje:
Eleg eros barnas folyasom van ez mitol,lehet?
2017. máj. 15. 06:37
 23/26 anonim ***** válasza:
Menj nőgyógyászhoz, ez lehet fertőzés, nemi betegség, terhesség, és az is hogy meg fog jönni.
2017. máj. 15. 14:52
 24/26 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom a valaszt
2017. máj. 15. 15:52
 25/26 anonim ***** válasza:

Ha negatív a teszt, nem vagy terhes, akármit írogatnak itt, és ha a barna folyás 5 nap késés után van, akkor egyszerűen meg fog jönni, attól barna, hogy kicsi a vér mennyisége (még), és mire kiér, megalvad.

Nem értem, minek kell paráztatni a kérdezőt a nemi betegségekkel meg a terhességgel, ha negatívat tesztelt és épp meg kell, hogy jöjjön neki.

2017. máj. 15. 23:46
 26/26 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt :) hat,most kicsit megkonnyebultem :)
2017. máj. 16. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!