Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még 6nap van vissza hogy...

Lalianita kérdése:

Még 6nap van vissza hogy megjön a menstruációm, de viszont a párommal nem védekeztünk, csak megszakitasossal Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Január 38-an hasi ct-n voltam és attól félek hogy valami baja lesz a babának ez miatt

Még nem jött meg a menstruációm de barnás verzesem van

Egy pici folyik és ennyi

A melleim nagyon fájnak

A kedvenc kajamtol is undorok

2017. febr. 13. 10:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat 28-an
2017. febr. 13. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Ne haragudj, én nem értem a kérdésed. Az első kérdésből az jön le, nem akarsz babát, a másodikban pedig aggódsz érte.

A megszakításos szex=védekezés nélküli szex, tehát megvan az esély.

2017. febr. 13. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor matekozzunk kicsit. Ha 6 nap van még a mensziig, 19-én kéne megjönnie. Jó eséllyel középidőben ovuláltál, magyarul febr. 5-e körül. Ha jan 28-án (gondolom a 38 az akart lenni), ct-n voltál, az mindez előtt van egy bő héttel...

Tényleg nem értem hogy jött neked ki, hogy akkor már terhes lehettél amikor még csak most ágyazódna be az a baba ami miatt aggódsz...

2017. febr. 13. 11:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen kicsit aggódom

De írtam egy nogyogyasznak és ő azt írta h már terhes lehetek

De szerintem is csak meg most agyazodhat be

2017. febr. 13. 11:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha 19.-én kellene megjönnie, akkor elvileg (28 napos ciklussal számolva) febr. 5.-én lett volna a sikeres aktus. Tehát se beágyazódás, se semmi nem történhetett elvileg egy héttel előtte. De ha lett volna, akkor sem ártalmas a röntgensugár nagyjából a terhesség 4. hetéig, mert akkor csak sejtekről van szó, nem tudnak ettől károsodni.
2017. febr. 13. 12:05
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat

De akkor miért van az hogy valamilyen vér folyik belőlem?

2017. febr. 13. 12:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Vagy az van, hogy nem vagy terhes és megjön éppen, vagy nagyon ritkán terhesség alatt is lehet vérzés, de azért ez annyira koraterhesség pozi teszted sincs, szerintem nem adnak progeszteron pótlást sem. Szóval nyugi, várjál, majd tesztelj ha nem jön meg és mivel hormonzavar is okozhatja a barnázást majd menj dokihoz ha ez megismétlődik.
2017. febr. 13. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Beágyazódásos vérzés is lehet.
2017. febr. 13. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!