Szerintetek lehetek terhes? 1 eve baratom van. Igy elek nemi eletet. 5 napja kesik mindig vedekezunk, egyszer volt megszakitasossal de akkor se belem ment el.
Figyelt kérdés
Terhessegre utalo jel nincs.Faj a mellem meg zsibbad a labam az nekem altalaba a mensim elott szokott lenni.
Normalis valaszokat kernek elore is,koszonom!!
16/L
2017. máj. 12. 18:07
11/26 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi,valaszokat.. igen,hulye voltam hogy egyszer nem vedekeztunk. De volt mar olyan hogy egy hetet kesett.. 32-34naposak a ciklusaim
2017. máj. 12. 18:58
12/26 A kérdező kommentje:
Beteg is voltam,mostansag. Az nem lehet ra ok?
2017. máj. 12. 19:00
13/26 anonim válasza:
nagyon sok oka lehet
de ha reggel csinálsz egy tesztet, legalább a legnagyobb következménnyel járó okot kizárhatod (persze, ha negatív)
14/26 A kérdező kommentje:
Hat igen
2017. máj. 12. 20:10
15/26 anonim válasza:
Már többen leírták előttem,hogy a megszakítás nem védekezés. A legegyszerűbb ha csinálsz egy tesztet. Majd írd meg az eredményt.
17/26 A kérdező kommentje:
Mindenkepp,leirom holnap☺️
2017. máj. 12. 21:31
18/26 anonim válasza:
Írjatok már le még párszor hogy a megszakítás nem védekezés. Nevetséges komolyan :D unalmasabb mint ezek a kérdések.
A válasz: nagyon kicsi az esélye! Csak késik szerintem.
19/26 anonim válasza:
18: 16 éves a lány, a pasija nagy valószínűséggel szintén kamasz. Nagyon bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy egy kamaszfiú hogy csinálja a megszakítást... Ugye a helyzetet is kéne értékelni, nem pedig egy házasságban élő, 30-as házaspár tapasztalatait alapul venni.
20/26 A kérdező kommentje:
Teszteltem es negativ lett :)
2017. máj. 13. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!