Lehetek e terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Véleményeket kérek,hogy szerintetek lehetek e terhes?!A férjemmel megszakítással védekeztünk április 21-én, 24-én volt ovum. A hét elején kellett volna megjönnie,pontosabban 8-án..tehát már ma 5. napja hogy késik. Reggel vettem tesztet (X-epil: DM-es) és de. megcsináltam (nem reggeli vizelet). Időn belül nem jött ki a második csík,viszont ahogy kezdett száradni extra halványan mintha lenne ott valami.

Teljesen tanácstalan vagyok,nem tudom mire vélni a késést,mert nekem soha nem szokott.

2017. máj. 12. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehetsz a számok alapján, hiszen az ovu környékén voltatok együtt.

Bár ha a férjed nem élvezett beléd, akkor erre szinte semmi esély.

2017. máj. 12. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
29%

Bocsi,de nekem is lenne kerdesem ezzel kapcsolatban.Szerintetek milyen ez a teszt?

[link]

2017. máj. 12. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:
2: szerintem ez negatív. Egy csík látszik. A másodiknak a helye látszik csak.
2017. máj. 12. 13:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát hallottam már olyat hogy az előváladékban van némi hímivarsejt,de én is halványi esélyt látok terhességre. Bár azt is meg kell hagyni hogy nekem a teherbeeséssel a múltban sem volt gondom,mert a gyermekeink elsőre összejöttek (ketten vannak). Már 2 éve védekezünk így,eddig ilyen gondom nem volt hogy késett volna. Nagyon szépen beállt a ciklusom a szüléseim után 28-29 napra. Ma járok a 33. ciklusnapnál.
2017. máj. 12. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Muti meg azt a tesztet, illetve vegyél egy másikat, reggel csináld meg! Remélem, megtartjátok a kistestvért! :D
2017. máj. 12. 13:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Megmutiznám,de annyira extrémen halvány, hogy képen abszolút nem látni :(

Hát reggel első pisiből megcsinálom a másik tesztet (2 db-os X-epilt vettem) és majd legközelebb már csak jövőhéten tesztelek ha addig sem jön meg.

2017. máj. 12. 16:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy nyilván megtartjuk ha mégis csak bébi van a láthatáron. Sem a férjem sem én nem tudnánk megölni a saját gyermekünket :)
2017. máj. 12. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!