14 éves vagyok,3 napja veszettem el a szüzességem és nem védekeztünk. Lehetek így terhes?!
(Nem bunkó válaszokat szeretnék)
Igen tudom fertőzések is fenn állhatnak stb.. de én a terhességre vagyok kíváncsi. Válaszokat előre is köszönöm. És azóta a hasam is fáj egy kicsit meg többet is eszek a szokásosnál
Nem emiatt eszel többet, de igen, ha nem védekeztetek, lehetsz sajnos terhes. Ráadásul kicsúsztál a 72 órás tablettából is. :( Az életkor sajnos nem fogamzásgátlási módszer.
Szóval elég nagy bajban vagy. Mikor jött meg utoljára?
Nem gondoltál rá, hogy előbb jársz utána, hogy hogy lesz a gyerek, illetve hogy lehet ellene védekezni és utána élsz nemi életet?
Amúgy igen, elég nagy eséllyel lehetsz terhes.
Aktus után jó 2 héttel csinálhatsz már tesztet.
nem, nem lehetsz terhes, hiszen mindenki tudja hogy 14 évesen a védekezés szexuális élet nem okoz terhességet, az csak 18 éves kor után történhet meg.
Basszus ezt komolyan kérdezted? Pont úgy csináltátok ahogy gyereket kell csinálni. Anyukád nagyon nagyon büszke lesz rád és az első abortuszodra:-)
Ne ba..z már fel!
Eszed semmi, kefèlni azt persze tudsz, de vèdekezni, meg utána nèzni, hogy mi fán terem az egèsz szex tèma, na azt már nem!
Remèljük tele is veretted magad, úgy az igazi!
Ismeretterjesztés, hogy kb. hogy működsz:
A vérzésed első napja a ciklus első napja. Rá két hétre megérik egy petéd valamelyik petefészkedben, kiszabadul a tüszőből és elindul a méh felé, ahová kb. még egy hétig tart az útja. Ha közben megtermékenyül, akkor ott kb. újabb egy hét alatt beágyazódik (innentől mutatja ki a teszt a terhességet és érezhetsz bármit), ha nem termékenyül meg, akkor meg az addig megvastagodott méhnyálkahártya egy újabb menzesszel leválik.
Ez persze csak a "tankönyvi" átlag, saját biológiádtól függően működhetsz másképp (plusz a hímivarsejtek is több napig életképesek) és a ciklusod minden napján van esély a teherbe esésre.
A szomszed szobaban van a ket lanyom, 14 es 17 evesek. Olyan jo, hogy tobb eszuk van ennel, mindketto a konyvek felett ul.
Igen, lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!