Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14 éves vagyok,3 napja veszett...

14 éves vagyok,3 napja veszettem el a szüzességem és nem védekeztünk. Lehetek így terhes?!

Figyelt kérdés

(Nem bunkó válaszokat szeretnék)

Igen tudom fertőzések is fenn állhatnak stb.. de én a terhességre vagyok kíváncsi. Válaszokat előre is köszönöm. És azóta a hasam is fáj egy kicsit meg többet is eszek a szokásosnál

2017. máj. 10. 18:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

Ember, tudod, h elkaphatsz akármit sexközben guminélkül, de azt nem tudod, h ha nem védekezel akkor terhes lehetsz..??

Édes istenem hova fajul ez a világ.

Teljes szívemből ajánlani tudom a térded közé szorított aspirint. 110% ha ezt használod védekezés gyanánt soha nem csúszik be egy nem kívánt terhesség.

2017. máj. 10. 20:25
 12/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem nem lehetsz..ja de.
2017. máj. 10. 20:32
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
Szegény kislány...
2017. máj. 10. 21:29
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

Ki nem állhatom az ilyen ostoba, buta libákat, akik még csak arra sem képesek, hogy tájékozódjanak. FElfogtad, hogy te még csak egy éretlen kislány vagy?

Vagy azért szexelsz, mert az menő? Gratulálok anyádnak az elcseszett neveléséért.

2017. máj. 11. 10:45
 15/16 anonim ***** válasza:
88%
Dicsekszel vagy panaszkodsz? Ha dicsekszel...ásd el magad....ha panaszkodsz....igy jartal...14 evesen a barbi baba mellett a helyed. Az Én 14 eves okos!lanyom tanul. Több nyelvet beszel mar es felettebb sokat tud a vilagrol. Es azt is tudja hogy a sex nem jatek. Es nem is fog bele gabalyodni ilyen lehetetlen helyzetbe. Inkabb legyen konyv moly mint terhes kislany.
2017. máj. 11. 12:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Talan meguszod a terhességet ha pl egy két nap van a következő mensidig.. Nagyon sajnalom hogy tajekozottsag hiányában most nagyon megjarhatod ... Ha terhes lettel akkor anyukáddal kell elmenni intézni az abortuszt.. Ha nem jon meg a következő menstruaciod akkor azonnal csinálj tesztet.. Ha az pozitiv vagyik két csik van rajta akkor szólj anyukádnak hogy sajnos most ez van.. Mert az abortusz is 12 hétig csinaljak meg és mikor kimarad a mensid es pozitiv a teszt akkor mar 4-5 hetesnek szamitasz vagyis kifuthatsz az időből ha titkolgatod stb... Drukkolok irj majd mi a helyzet
2017. máj. 13. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!