Lehetek terhes? Vagy csak kevés menstruáció?
Sziasztok!!
Olyan problémám lenne hogy; Április 12-én volt mensim a mensi 6 napjátől egy folytában voltam a barátommal nem bírunk be telni egymással :)
És védekezés nélkül ugye , május 7-dikére nem vártam , mer nagyon rendszertelen a menstruációm miotta babát tervezünk , 25-26 naposak szoktak lenni a ciklus napjaim ... És késet 29 ciklus napja jött meg az-az ma , éppen pisilnii voltam mikor érzékeltem hogy még jött , mikor még a wcn ültem ugye a kagyló tele volt majd nem verel , a meg szokott volt és be tettem a betétet és alig van rajta valami szinte barna folyás ,
Szulkal egy picit az alhasamba , és fájnak a melleim a jobb oldali mellembe gümöt érzékeltem lehetek terhes ?! Vagy csak kevés a menstruációm?
A válaszokat előre is köszönöm , és bocsánat a hosszú szövege :)
Sose értem, milyen választ vártok ezekre a kérdésekre.
Tesztelj, oszt majd möglátod. :D
Gondoltam tanácsot kérek , hát ha volt már vlkinek ilyen problémája!!
Ez is olyan nagy baj..?! 👌
Nem a hosszú szöveggel van gond, hanem hogy helyesírási hibáktól hemzseg az egész.
Mivel megjött a menstruációd az azt jelenti, hogy nem vagy terhes. Az, hogy most ebben a ciklusban kevesebb volt, semmit nem jelent. Csinálj egy tesztet néhány nap múlva, és okosabb leszel, hiszen itt senki nem lát beléd.
A csomót (gondolom erre gondolsz, a gümö alatt) pedig minél előbb megmutatnám a helyedben egy nőgyógyásznak, hiszen egyáltalán nem normális, akár terhes vagy- akár nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!