Szerintetek van rá ígyis esély, hogy terhes vagyok ha menstruáció elött 1 héttel együtt voltam a párommal viszont rá 1 hétre (elöbb mint kellett volna) menstruáltam? Ez az együtt lét 4hete történt.
Figyelt kérdés
Esetleg ilyenkor teszt mar kimutathatja vagy pedig várjak az 5. Hétig amikor megkéne jönnie a menstruációnak?2017. máj. 10. 04:03
1/3 anonim válasza:
Két héttel az aktus után már a legtöbb teszt kimutatja a terhességeg.
2/3 anonim válasza:
Előfordulhat állítólag, most én is ezen agyalok, mert 2 napja már émelygek is. Próbálkozunk, és az első próbálkozás a mensi előtt pár nappal volt. Aztán megjött. Ez már 5 és fél hete történt. De nem tesztelek, csak ha egész héten továbbra is émelyegni fogok, mert nem akarom elhinni.
3/3 anonim válasza:
ha az együttlét 4 hete történt, ha abból az együttlétből estél esetleg teherbe azt már a teszt kimutatja.
szex után 14-16 nappal már lehet tesztelni.
úgyhogy tesztelhetsz nyugodtan !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!