Leendő kismamák! Izgulunk együtt?
De jó nektek Viki :) már nem sok van ám hátra! Olyan hamar elrepül ez a kis idő, hogy na :)
Kérdező veled miújság?
Én október 29-re nem vártam. Nem jött meg azóta sem!! Egy tesztet csináltam csak, azt hiszem november 4-én. Azóta nem csinaltam még tesztet. Mostanában tervezek csinálni egyet ami nagy valószínűséggel negatív lesz szintén, csak 2 hét múlva orvoshoz megyek és ha rákérdez akkor biztosra akarom mondani, hogy (sajnos) nem várok babát.
EA
Ea! Mizujs, mi lett? Szorítok!🤗🤗🤗
Én megkezdtem a 31.hetet a kis dinnyémmel... Már csak 8-9 hét van a végéig, nagyon mennék már szülni, remélem nem húzunk rá. 😃
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket, és pozitív tesztet kívánok a fa alá!
😘🎄
Jeeeezus... Hogy eltelt az idő, azt a kutyafáját neki! :D Az már tényleg mindjárt itt van :o
Kívánom, hogy minden az elképzeléseid szerint alakuljon! :)
Nekem végül kemény 75 napra, december 11-én jött meg magától. 10-én barnáztam kicsit aztán éjszakára meg is jött, de már 11-re jelöltem inkább és 5 napig tartott. Bár most nem volt annyira durva mint amilyen lenni szokott néha.
Voltam a dokinál is, csak márciusra kaptam újabb időpontot... szóval akkor megyek vérvételre, hogy friss eredményekkel menjek vissza. De már irtó kíváncsi vagyok. Pont márciusban lesz 1 éve, hogy próbálkozunk és kicsit durva, hogy milyen sok ismerősöm esett teherbe az éven vagy született babájuk és én pont kimaradtam. Remélem jövőre már én is.
Én is Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek aki még olvassa! :)
Ea
Sziasztok!
Hosszú időre eltűntem az írással, olvasni viszont olvastalak benneteket!
Gratulálok minden leendő kismamának, Ea, nagyon drukkolok nektek!
Nagy örömünket szeretnénk megosztani veletek, 8 hetes a kis magzatunk :)
Teljesen váratlanul ért bennünket, én azt mondom lányok, tényleg az a titka, hogy ne gorcsoljetek rá, és a baba jönni fog ha akar. Közel 1 év alatt sikerült nekünk is!
Ivett
Sziasztok!
Nagyon gratulálok a kismamáknak, én már nem tartozom közétek...:
2018.02.28.-án 1:00 órakor megszületett második kincsünk, kislányunk, Dóra.
Gyors és komplikáció mentes szülés volt, nagyon boldogok vagyunk. 😍
Akik még a próbálkozó stádiumban vannak, nagyon sok sikert kívánok, és vissza fogok nézni, írjatok majd!
Puszi, Viki
Sziasztok!
Nem tudom olvassa e még valaki, de nekünk is sikerült. 6 hetes kismama vagyok :)
Gratulálok, kérdező! Jó babavárást!
Most visszanéztem, és láttam, hogy a vetélésemről írtam itt. Azóta már itt rosszalkodnak mellettem a meglepetés-ikreim (9 hónaposak múltak) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!