Leendő kismamák! Izgulunk együtt?
Ooo, jajj de jóóó :)))
Gratulálok! Most egy kicsit irigy vagyok ám :P de minden jót kívánok nektek! Végre valaki pozitív hírekkel jön :)
Nekem már "csak" 9 nap a nem vártig. Annyira nehéz :(
Sziasztok Csajok!
Ma 8.dpo egyértelmű két csíkom lett 😍😍😍
Jön a kistesó 😇
Mindenkinek drukkolok továbbra is!
Viko
De jó, Viki! Gratulálok!!!!!
MM
L, neked egyébként nem az előző terhességed miatt volt még pozitív a teszt? Szerintem kb. 1 hónap kell, hogy negatív legyen a teszt vetélés után (furcsa lenne rögtön egy újabb baba, a férjem szerint - aki orvos - nem is lehet rögtön utána).
Nekem egyébként két vetélésem volt (5 hetesen és 7 hetesen), igazán nem tudták megállapítani az okát. A harmadik terhességemnél elkezdtem progeszteronkrémet használni, az a terhességem megmaradt (abból lett a kisfiunk). Nem tudom, hogy a progeszteronkrém segített-e, de a biztonság kedvéért a mostani terhességemnél is már elkezdtem használni, mert ártani biztos, hogy nem árt (természetes progeszterontartalmú).
MM
Szia
L vagyok, amikor 27.napon pozi volt elkuldtek vervetelre , oda a 30.napon mentem és 3,04 volt a hcg tehat nem állt fenn terhesség, az meg az elozobol volt. De amikor a teszt a 37.napon lett pozitiv , akkor vegul eljutottam hcg vervetelre másnap(amikor megjott) 45,6 volt a hcg es ra ket napra 5,4 , tehat biztos h nem az okozta!:)
Egyébként az orvosom szerint- AKI ORVOS. Lehet baba azonnal, sőt a barátnőm szerint is akiknek lett is és 4 napja szuletett meg! Tehat ennyit errol. :) de köszi!
L
Jajj hátha meghozzátok közénk a szerencsét! 🍀🍀
Gratulálok nektek! :)))
Nekem még mindig 4 nap a nem vártig, nagyon izgatott vagyok már...
Kérdező ez érdekes :( lehet, hogy kicsit elbizonytalanodott..? Nem próbáltál vele beszélni erről?
EA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!