Leendő kismamák! Izgulunk együtt?
Teszteltem ma reggel de negatív lett. Viszont menstruációnak még mindig semmi jele... Szerintetek mi van ilyenkor? O.o
Ea
Ivett, Ea drukkolok!
Én most töltöm kedden majd az 5.hetet, és krémes fehér folyásom van, de mondjuk nem vészes mennyiség.
Ea, érdekes, hogy negatív a teszt. Biztos, hogy teljesen az? Nincs rajta semmi? Milyen márkájút használtál? Csak mert vannak, amik kevésbé érzékenyek, és ki tudja talán később volt ovu...
A párom vett valamilyet, egyébként Gabrielt szoktam használni. De sajna tegnap este elkezdtem erősen barnázni egy pici vérrel és mára normál mennyiségű vér jön meg így délután elkezdtem görcsölni eléggé. De akkor nem tudom mik voltak ezek a fura tünetek meg ez a késés...
EA
Szia!
Én szerdán megyek orvoshoz... Akkor leszek 6 +1, kíváncsian várom mit látunk majd...
Drukkoljatok, hogy legyen szívhang !
Többiek hogy vagytok?
Viki
Nekem sajnos vetélés lett belőle 6+3 hetesen :(
Remélem, ti nem jártok így.
MM
Mm...
Rettenetesen sajnálom, ami történt Veletek 🙁
Elég ostoba kérdés, de hogy vagy?
Mi történt? Vérzés, aztán magától kitisztult...?
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!