Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, ha csak...

Jasmine999999 kérdése:

Lehetek terhes, ha csak hozzámért?

Figyelt kérdés
Barátommal petting közben elszaladt velünk a ló. Hozzámérintette, de nem tolta be semennyire sem. Előváladéka azt mondta nem volt, mivel előtte a boxeréhez ért a hegye, tehát állítása szerint ha volt is, abból mindenképp törlődött le. Az eset május 6án történt. Ma 9dike van, és 8dikán kellett volna megjönnie. De még semmi. Eléggé beparáztam. Normális válaszokat szeretnék.

2017. máj. 10. 19:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Tudom butaság kiírni, de megijedtem. Nem tudtam mással beszélni erről csak a barátommal, és azért kérdeztem meg itt.
2017. máj. 10. 20:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Neeem ennyitől nem lehetsz terhes, ne aggódj.

Több mint 2000 éve járja az a sztori, hogy egy szűz megfogant és fiút szült. Ez sokakat bezavar. Most őszintén emberek. Egy egész világhatalom épült ki és virágzik azóta is egy ilyen (és több) szürreál sztorin. Nem csodálom, ha egyesek olykor elbizonytalanodnak a legbiztosabb biológia tudásukban is.

A szűznemzéses nem nagyon jellemző az emberi fajra. Egy két alsóbbrendű faj képes rá de az ember nem. De ha tegyük fel fenti sztorit szűznemzéssel próbálnánk magyarázni, akkor sem állná meg a helyét mert akkor Mária lányt szült volna. Szóval ettől sem kell tartanod.

2017. máj. 10. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!