Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek hány%az esélye a...

Szerintetek hány%az esélye a terhességnek?

Figyelt kérdés

Voltam nőgyógyásznál,13mmes nyálkahártyát lát, benne5mmes felritkulást.

Csinált 2terhességi tesztet mind2 negatív lett.

Nagyon bízom benne hogy hamarosan megjön,ls nincs baba a dologban.(természetesen védekeztünk óvszerrel)

Valakinek tapasztalata van?segítsetek.

(22L.)

2017. máj. 9. 14:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Na mi lett az eredmény még nem tudod?:)
2017. máj. 11. 18:25
 22/23 anonim ***** válasza:

Az ennyire megvastagodott nyalkahartya es a felritkulas egyertelmu terhesseget jelent. Az,hogy a teszt nem mutatta,az egy dolog,mert kesobb fogant,es meg nem termelodott eleg hcg hormon ahhoz,hogy kimutathato legyen a vizeletedben.

A megvatagodott nyalkahartya meg csak-csak jelenthet(ne) menstruaciot,mert Menstruacio elott is meg van vastagidva valamennyire,de nem ennyire,es a te esetedben ott a felritkulas is,tehat a dolog egyertelmu. Korai terhesseg. Amibol meg barmi lehet. Tovabbfejlodik a magzat,veteles,abortusz?

2017. máj. 11. 18:45
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia !

teszteltél azóta ??? vagy megjött már ??

Én vagyok a 4,6,13, meg még nem tudom melyik válaszoló :D:D::D

2017. máj. 12. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!