Szerintetek van esélye a terhességnek?
Szerintem ez inkább a hormonok felborulása miatt van. De hogy okosabb legyél csinálj egy tesztet 2-3 hét múlva.
Jó lett volna mindenképp megvárnod az első menzeszt. Bár ez attól is függ, hogy milyen tablettát szedsz, és szoptatsz-e.
Én Azaliát kaptam - amit lehet szedni szoptatás alatt -,és ezzel nem kell megvárni a menzesz első napját, illetve szünetet sem kell tartani.
Ha tényleg jön a baba ne keseredje el, bátyám 2-hónapos volt mikor anyu terhes lett velem... Mindenki azt hitte ikrek vagyunk és anyu is csak úgy meséli hogy olyan érzés is volt.:)
Hozáteszem hogy anyu nővére majdnem ugyan így járt náluk 4-hónapos volt a kislánya mikor pozitívat tesztelt azóta született még egy 3. Kislánya is.
Nem a világ vége... Sok sikert a kicsikhez! :)
kérdező, ne aggódj, a barátnőm 4 hónappal császár után esett teherbe, és nem volt gond a második terhességgel
Boldog babavárást :) a gyerkőcök imádni fogják egymást a kis korkülönbség miatt :)
sajnálom :( tényleg vetélésnek tűnik az erős vérzés.de ha nem, és mégis megmarad a baba, akkor tudok ajánlani orvost,aki segítségével kihordható a nemrégi császár miatti kockázatok mellett is a terhesség.
amúgy mi a baj a heggel? (csak érdekel, mert én is császáros vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!