Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van esélye a...

Szerintetek van esélye a terhességnek?

Figyelt kérdés
Január végén született meg a kislányunk császármetszéssel. Onnantól április elejéig folyamatos gondjaim voltak a vérzésekkel, jóformán el sem állt. Akkor(április elején) voltam dokinál, és elkezdtem fogamzásgátlót szedni. Elvileg 7 napig kell kiegészítő védekezés. A 12 nap körül nem alkalmaztunk mást. De ugye nem a mensi első napjától kezdtem szedni, mert az gyakorlatilag nem volt. Tegnap este vettem be az utolsó szemet, ma reggel volt egy kis barna folyásom ami el is múlt. Kicsit megijedtem, mert fiammal ugyan ilyen volt a beágyazódásos vérzésem. Vajon van esélye?
2017. ápr. 27. 11:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szétvált a belsö heg 3 kisebb helyen. :( Seromák gyűltek be. Szóval szerintem most alkalmatlan is lenne a méhem egy kisbaba kihordására... :(
2017. ápr. 30. 20:58
 12/15 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy még a műtét is benne van a pakliban.. :(
2017. ápr. 30. 20:59
 13/15 anonim ***** válasza:
jaj, ez szörnyű :( csúnyán hangzik, de akkor jobb is, ha ez a baba most elmegy magától. bölcs a természet.
2017. ápr. 30. 21:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, elég rossz ezt leírni, de így van. Főleg, hogy a hegem miatt lehet újra műteni kell. Viszont attól is félek, hogy nem ürül ki rendesen, mert sajnos tavaly az egyik spontán ürült, viszont a következő nem,így missed ab lett, muszáj volt műteni! :( úgy félek, nem akarok semmilyen műtétet megint... Nemhogy még a heg+ez is... El vagyok keseredve :(
2017. ápr. 30. 21:05
 15/15 anonim ***** válasza:
De hát ha elkezdtél erősen vérezni...akkor irány az orvos... Neked is bajod lehet a dologból, a kisbabáról már nem is beszélve
2017. ápr. 30. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!