Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek hány%az esélye a...

Szerintetek hány%az esélye a terhességnek?

Figyelt kérdés

Voltam nőgyógyásznál,13mmes nyálkahártyát lát, benne5mmes felritkulást.

Csinált 2terhességi tesztet mind2 negatív lett.

Nagyon bízom benne hogy hamarosan megjön,ls nincs baba a dologban.(természetesen védekeztünk óvszerrel)

Valakinek tapasztalata van?segítsetek.

(22L.)

2017. máj. 9. 14:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%

4-6-os vagyok. Szerintem várj hétvégéig, és ha addig sem jön meg, akkor a rossmannban vegyél egy facelle tesztet (400 ft) (megbízható és viszonylag hamar szokta mutatni, mármint beágyazódás után hamar. ) és csináld meg !

Én úgy tudom hogy terhesség esetén látható felritkulás a méhbe...

Nekem is ez volt csak látható amikor 4 hetes , pár naposan mentem dokihoz. visszahívott 2 hét múlva, akkor már volt embiró szívhanggal.

2017. máj. 9. 15:41
 12/23 A kérdező kommentje:

Ezt meg a doki csinálta,mind2t,és mondta hogy ez nagyon érzékenx,és UH elott is kimutatja 1héttel is akár....

Eléggé ideges vagyok,mind2en egyetemisták vagyunk,nem szeretnénk egyelőre babátde nem bírnám meghozni azt a döntést,hogy megölessem a babám.

2017. máj. 9. 15:41
 13/23 anonim ***** válasza:
de ne azt vegyétek alapul, hogy nektek már nem várt előtt kimutatta (valószínüleg középidőben fogant azoknál akiknek nem várt körül már pozi a teszt), mert neki hiába késik 9 napja ha felritkulás látható akkor az kb 4 hetes terhesség ami azt jelenti, hogy valószínüleg a várt menstruációja előtti héten történhetett aktusból eshetett teherbe.
2017. máj. 9. 15:43
 14/23 anonim ***** válasza:

13-as vagyok. tényleg nem riógatni akarlak.

tesztelj a hétvége felé, ha addig nem jön meg. Lehet hogy valami elkezdődött nem tudott beágyazódni, ezért a teszt negatív... de még nem kezdett el levállni a nyálkahártya (menstruáció) és lehet hogy tényleg néhány napon belül meg fog jönni.,

DE !: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

2017. máj. 9. 15:51
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekem kimondottan későn fogant a baba, és a nemvárt után épphogy már kimutatta.
2017. máj. 9. 17:18
 16/23 anonim ***** válasza:

Vérvételre nem küldött??? Mert az a tuti.

Nem is értem...orvosok nem szoktak vizeletből teszteltetni, még laborral sem nagyon nézetnek hcg-t vizeletből, mert semmit nem zár ki ha nincs a vizeletben hcg. A véreredmény mindig biztos.

Milyen tesztet csinált?

2017. máj. 9. 17:46
 17/23 A kérdező kommentje:

Vérvételre küldött múlt héten,Hcgt nem nézett,fogamzásgátló miatt kellett mennem.

Nem tudom milyen tesztet csinált,valami orvosi teszt volt,amiről azt mondta nagyon érzékeny,2x is negatív lett.

2017. máj. 9. 17:51
 18/23 A kérdező kommentje:
Egyébként ma,reggel mértem hőt os, 36,4volt...ez jelentheti hogy maholnap megjön végre,?
2017. máj. 9. 17:53
 19/23 anonim ***** válasza:

Ezt csak akkor veheted alapul ha mindig mered a hodet, amugy nem támpont !

HCG-t biztos nem kert , ha fogamzásgátló miatt voltál ott inkább majfunkciot , vesefunciot szoktak nézni !

En a helyedben elmennek masik dokihoz ... Ez a doki egy falhoz vert ló f..z ...

Vagy fogod magad elmész egy magán laborba pl Budapesten van a Synlab , CentrumLab 2-3 ezer között csináljak a HCG ! Es meg aznap delutan e-mailben megkapod az eredményt ! Nah az tuti ... A vizeletteszt nem biztos hogy az !

2017. máj. 9. 23:03
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Ha a baba miatt látná a felritkulást, akkor a teszt is egyértelmű pozitív lenne. (Védekeztetek is. Nem írtad, hogy kiszakadt volna az óvszer) De mivel nem pozitív a teszt, ezért szerintem nem azt látja, rosszul látja, stb...Ő is tévedhet, biztosra meg gondolom nem is mondta
2017. máj. 10. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!