Szerintetek hány%az esélye a terhességnek?
Voltam nőgyógyásznál,13mmes nyálkahártyát lát, benne5mmes felritkulást.
Csinált 2terhességi tesztet mind2 negatív lett.
Nagyon bízom benne hogy hamarosan megjön,ls nincs baba a dologban.(természetesen védekeztünk óvszerrel)
Valakinek tapasztalata van?segítsetek.
(22L.)
4-6-os vagyok. Szerintem várj hétvégéig, és ha addig sem jön meg, akkor a rossmannban vegyél egy facelle tesztet (400 ft) (megbízható és viszonylag hamar szokta mutatni, mármint beágyazódás után hamar. ) és csináld meg !
Én úgy tudom hogy terhesség esetén látható felritkulás a méhbe...
Nekem is ez volt csak látható amikor 4 hetes , pár naposan mentem dokihoz. visszahívott 2 hét múlva, akkor már volt embiró szívhanggal.
Ezt meg a doki csinálta,mind2t,és mondta hogy ez nagyon érzékenx,és UH elott is kimutatja 1héttel is akár....
Eléggé ideges vagyok,mind2en egyetemisták vagyunk,nem szeretnénk egyelőre babátde nem bírnám meghozni azt a döntést,hogy megölessem a babám.
13-as vagyok. tényleg nem riógatni akarlak.
tesztelj a hétvége felé, ha addig nem jön meg. Lehet hogy valami elkezdődött nem tudott beágyazódni, ezért a teszt negatív... de még nem kezdett el levállni a nyálkahártya (menstruáció) és lehet hogy tényleg néhány napon belül meg fog jönni.,
DE !: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Vérvételre nem küldött??? Mert az a tuti.
Nem is értem...orvosok nem szoktak vizeletből teszteltetni, még laborral sem nagyon nézetnek hcg-t vizeletből, mert semmit nem zár ki ha nincs a vizeletben hcg. A véreredmény mindig biztos.
Milyen tesztet csinált?
Vérvételre küldött múlt héten,Hcgt nem nézett,fogamzásgátló miatt kellett mennem.
Nem tudom milyen tesztet csinált,valami orvosi teszt volt,amiről azt mondta nagyon érzékeny,2x is negatív lett.
Ezt csak akkor veheted alapul ha mindig mered a hodet, amugy nem támpont !
HCG-t biztos nem kert , ha fogamzásgátló miatt voltál ott inkább majfunkciot , vesefunciot szoktak nézni !
En a helyedben elmennek masik dokihoz ... Ez a doki egy falhoz vert ló f..z ...
Vagy fogod magad elmész egy magán laborba pl Budapesten van a Synlab , CentrumLab 2-3 ezer között csináljak a HCG ! Es meg aznap delutan e-mailben megkapod az eredményt ! Nah az tuti ... A vizeletteszt nem biztos hogy az !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!