Cicus3456 kérdése:

Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Utánaolvastam neten hogy mik az első tünetek és pár db igaz rám.(már 2 hete fáj a mellem és gyakrabban járok wc-re is)A második kérdésem az lenne hogy ha az vagyok akkor esetleg nem-e tudtok valamit amitől természtesen ,,elmehet,, a baba vagy olyat amitől hamarabb megjöhet a menzeszem.(még nem rendszeres).A valami alatt teára gondolok hogy megiszom és elmegy...filme láttam nem tudom igaz-e.
2017. máj. 8. 18:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

Mindent ki kell próbálni egyszer? Igazad van, az abortuszt is és a kötél nélküli bunge jumpingot is..hajrá...

És az én lányom nem lesz ilyen korlátolt, mert való igaz hogy nem világosítom fel a szopási technikákról, de a fogamzásgátlásról, és arról hogy ne akarjon ilyen gyökérségeket mint a védekezés nélküli szex kipróbálni.

Anyukád örökre büszke lesz az első abortuszodra:-)

2017. máj. 8. 19:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A tesztel jól jársz, legalább megnyugszol és legközelebb jobban figyeltek. A rossmannos, sajátmárkás terhességi teszt elég megbízható, tán 400 ft körül van, bagatell összeg, holnap tudsz venni egyet, Facelle a neve, de árulnak számos más fajtát is.
2017. máj. 8. 19:20
 13/15 A kérdező kommentje:
Még lenne egy kérdésem: ha veszünk tesztet akkor meddig kell várni hogy kimutassa hogy terhese vagypk vagy sem?(nemhogy veletlenül örülni fogunk hogy nrm vagyok aztán kesőbb kiderül hogy mégis).
2017. máj. 8. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
egy-két perc. Utána intézhetitek is az abortuszt anyukáddal.
2017. máj. 8. 19:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj hogy ezt irom de amit irtal es ahogy fogalmaztad az beteg.

ha mar ilyen morbid dolgokkal akarod elerni hogy ne legyen baba mond meg a parodnak hogy vagjon 2×3szor hason... fajni fog de hatasos... -.-

2017. máj. 8. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!