Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerilizálás mennyire biztos?

Szerilizálás mennyire biztos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

34 éves vagyok. Van egy 11,6,4 éves gyermekem. Sajnos a gyerekek császárral születtek,így a 3. császárom után a dokim javasolta az elkötést,hisz az utolsó császárnál,a nagyon elvékonyodott heg miatt kellett hamarabb megműteniük. Nagyon örültem én is az elkötésnek. Nemcsak elvágták,de el is égették a petevezetéket.

Azóta eltelt 4 év és egyre többet foglalkoztat a gondolat,hogy szeretnék még egy babát. Olvastam egy cikkben,hogy a női test képes regenerálódni és képes az elégetett vezeték és újra összeforrni. Szerintetek mennyi esélyem lenne természetes úton teherbe esni???

Egyszerűen csak foglalkoztat a dolog,nem bántam meg a sterilizálást,csak a baba körüli gondolat is egyre erősebb.

#sterilizálás #újra terhes lehetek
2017. máj. 7. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"Olvastam egy cikkben,hogy a női test képes regenerálódni és képes az elégetett vezeték és újra összeforrni."

Ez hülyeség, ilyen nincs.

"Szerintetek mennyi esélyem lenne természetes úton teherbe esni??? "

Semmi

2017. máj. 7. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

Ahogy az 1-es mondja.

Előbb kellett volna gondolkodni a babán,most már késő,max az örökbefogadás maradt.

2017. máj. 7. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
99,9% h spontan nem sikerulne. Esetleg lombikkal!
2017. máj. 7. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Ha 4 év alatt nem estél teherbe, ezután sem fogsz. Ez a legbiztosabb érvem.

Gondolj bele, az sem esik teherbe, akinek "csak" elzáródik. Neked meg elvágták...

2017. máj. 7. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Előfordul, de annyira ritka, hogy statisztikailag elhanyagolható a lehetősége.
2017. máj. 7. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Hogy maradt volna csak az örökbefogadás? Lombikkal lehet neki!
2017. máj. 7. 23:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy teljesen kizárt egy terhesség, mert nekem is volt elkötés a harmadik után. :)

A baba utáni vágy teljesen természetes, mikor a gyerekek nagyobbak, valahogy elkezdek én is ábrándozni, hogy mi lenne ha... De tudom, hogy józan ésszel vállaltunk hármat. És a negyedik, ötödik gyerek is nagyobb lesz, és kezdődik elölről. :)

Még "pár év", aztán lehet unokázni. :) Ha nem vigyázunk a lányokra, hamarabb, mint hinnénk. :)

2017. máj. 8. 08:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyobb esélyed van egy telitalálatos lottószelvényre.
2017. máj. 8. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!