Biztos nem lehetek így terhes, ugye? (tabletta)
Nem kell tabit bevenned!
Ha rendesen szeded, az már bőven hat.
Ha elfogy a levél, akkor ne kezd még meg a másikat.
Kedves kérdező!
Pont azért, mert csak 18 éves vagy és még csak most szedsz először fogamzásgátlót, pont azért kellene elolvasnod, ha szükséges, akkor többször a betegtájékoztatót és akkor talán tisztában lennél azzal, hogy hogy kell szedni a tablettát és mennyi idő után és milyen esetben hat.
És akkor fel sem merült volna benned az, hogy 3 hónap után még ne élvezhetne beléd a barátod gyakorlatilag bármikor és az sem, hogy több tablettát vegyél be, mint amit szabad!
Minden nap közel azonos időben kell szedni, egy nap egy tablettát, ha semmi nem csökkentette a hatását, akkor védve vagy, a gyógyszerszünetben is, ha pontosan folytatod a következő levéllel!
Köszi mindenkinek.
Elolvastam már vagy 5x a betegtájékoztatót és tudom, értem. A kérdésben is írtam, hogy igazából tudom, de mégis félek. Mindig minden túlaggódok és félek, hogy baj lesz. Kell, hogy más is mondja nekem, hogy megnyugodjak.
Csak tudod kérdező az a baj, hogy ami a betegtájékoztatóban van, az pontosan úgy van, az a biztos, míg aki itt válaszol, ő meg vagy tisztában van a dolgokkal, vagy nem.
Úgyhogy ne másokra hagyatkozz, hanem a betegtájékoztatóra! És ha azt érted, akkor meg azzal törődj és aszerint járj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!