Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
A tuneteim kozul egy a biztos az pedig az hogy 6 napja kesik. Tobbi mar epp lehet 'bekepzelt' is... :) eg a gyomrom faj kicsit a hatam kozepe lent a derekam. Lent neha olyan szuro erzest erzek nem direkt gorcsot. Enni eddig is birtam mindig ugy hogy nem tudom hogy jobb e az etvagyam vagy sem :) semmi cici feszules hanyinger undor nem jelentkezett.. Viszont mindig vedekeztunk! Mit gondoltok? :)2017. máj. 6. 01:43
1/4 anonim válasza:
6 napos késésnél már kimutatja a teszt.
2/4 A kérdező kommentje:
Oszinten felek csinalni tesztet mert ha negativ akkor valami mas problema lehet :( es mivel vedekeztunk ovszerrel amivel meg sose volt baj..ezert erzek igy :(
2017. máj. 6. 11:59
3/4 anonim válasza:
Én az 5. héten hulla fáradt voltam, más tünetem nem igazán volt. A beágyazódásnál emlegetett görcs sem rémlik. A sárgarépa és a kígyóubi "undi" volt. Ha védekeztek, gondolom, nem akartok gyereket. Ha elmész nőgyógyászhoz, az első dolog, hogy elküld cytológiára. Akár terhes vagy, akár más miatt késik... 28/L
4/4 A kérdező kommentje:
Megjott :)
2017. máj. 12. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!