Lehetek így is terhes?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk babát:)
Szóval márc. közepén voltunk együtt a párommal, viszont 3 hétre rá ahogy kell megjött. Azóta nem voltunk együtt. Most elseje körül kellett volna megjönnie, éreztem/érzem is a szokásos előjeleket, de semmi. Terhességre utaló tüneteim nincsenek, talán csak fejfájás, de nagyon frontérzékeny vagyok. Tesztet venni jövő héten tudok majd.
2017. máj. 3. 18:25
1/4 anonim válasza:
A terhességhez, teherbe eséshez azért jó ha tudod hogy a spermiumnak találkoznia kell a petesejttel, és akkor tud megtermékenyülni. Hacsak nem vagy te is Szűz Mária akkor semmi esélyed hogy aktus nélkül teherbe ess. Talán még egy kicsit tanulmányozni kellene ezt a témát, mielőtt gyermeket vállalsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nívós választ, de hallottam már olyat, hogy az együttlét után még lehet menstruáció mert a szervezet "nem tudja mi a dolga(??)", illetve mint írtam napok óta késik. Ezért bátorkodtam feltenni e kérdést
2017. máj. 3. 19:27
3/4 anonim válasza:
Ne görcsölj a babára.Inkább csak legyetek együtt majd lesz valami.Legyetek együtt ma is és akkor kb.1,5-2 hét múlva talán pozi lesz a teszt.
Csinálj tesztet az a biztos 🙂
4/4 anonim válasza:
Azt mi sem tudhatjuk sajnos,hogy annak ellenére,hogy menstruálsz terhes vagy -e.
De szorítunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!