Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult a dolog. Távkapcsolatban vagyok és mikor legutóbb együtt voltunk másnap megjött április 13.án, 12.én voltunk együtt utoljára, viszont azóta több tünetet is észleltem, olyan étel undorom van hog alig tudok valamit megenni, elég sok szagot amit alapból szeretek és hozzá vagyok szokva olyan erősnek és undorítónak érzek hogy felfordul tőle a gyomrom, folyamatos émelygés, elég nagy hangulatingadozás a semmitől is, egyik percben nevetek másikba sírok aztán fordítva, enyhébb alhasi görcsök. Olvastam ezt a hőmérőzést de éjjeli bagoly vagyok így eddig csak délután mértem, már egy hete 37,3-4 között mozog, ma reggel megébredtem 36,9 volt. Hónalj alatt mérve is 35,5-36között van már 1 hete pedig korábban 35öt se érte el de nem érzem magam lázasnak.a következőnek kb 5nap múlva kéne megjönni de 1-2nap plussz mínusz nálam elofordul.2017. máj. 6. 07:58
1/5 anonim válasza:
Miert van az hogy a legfontosabb dolgot mindig kifelejtik a hasonló kérdést feltevők : Védekeztetek?
2/5 A kérdező kommentje:
Megszakítás már 1 éve bejött, míg távol dolgoztunk együtt is éltünk tehát rendszeresebb volt mégse lett semmi. Még pár éve orvos kivizsgálás után azt mondta szinte semmi esély hogy természetesen teherbe essek, esetleg ha minden ki van számolva akkor talán sikerülhet..
2017. máj. 6. 08:33
3/5 A kérdező kommentje:
És mielőtt jönne a válasz hogy biztos védekezés kellene azért nem volt mert nem egyszer szakadt már ki a gumi és a megszakítás eddig bejött. És igaz hogy nincs tervben baba de ha bejön se lenne probléma csak az érdekelt hogy ezek utalhatnak e arra hogy besikerült mert akkor vannak tennivalók.
2017. máj. 6. 08:43
4/5 anonim válasza:
"Nem egyszer szakadt mar el a gumi". Szoval ez annyit tesz,hogy ne is hasznaljunk tobbet,mert ugysem er semmit,"ugyis kiszakad alapon". Nevetseges.:D
Mi 5eve hasznalju,es egyszer sem szakadt ki,meg "veletlenul" sem.:D hogy a fenebe csinaltuk mi?:D
A tuneteid nem feltetlen azt jelentik hogy terhes vagy.
Varj,a menstruaciodig. Ha egy hetet mar kesni fog,akkor vegyelj,es csinalj egy terhessegi tesztet,es megtudod. Itt senki nem fogja megmondsni neked ennyivel elorebb,mivel nem vagyunk josok. En azt sem tudom,hogy holnap meddig kell dolgozno,nemhogy hogy te terhes lehetsz e vagy sem.
5/5 anonim válasza:
*hasznaljuk,vegyel,megmondani,dolgoznom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!