Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van vagy volt vajon baba?

Van vagy volt vajon baba?

Figyelt kérdés
Marcius 18-án jött meg utoljára. Két tesztet csináltam azóta, nagyon halvány, de mindkettő pozitív volt, nem kellett forgatni meg fenybe tartani, stb. Két napja csináltam az utolsót. Aggódom. Majus 9-én van idopontom a dokihoz. Ha terhesség lenne, mar eros csik lene hogy legyen, es erosodnie kellett volna, de az előző (7 es 2 napja) végzett tesztek kozott semmi különbség. Voltát olyan, hogy valaki egészséges babat hordott ki, megsem mutatott semmit vagy csak nagyon-nagyon halvanyat a teszt ennyi kékes utan? :-(
2017. máj. 5. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ennyi késésen nem aggódnék, mert nem tudjuk, mikor ovuláltál. Remélhetőleg később. Viszont a két teszt között -főleg ha ugyanaz a márka és reggel készültek - egyértelmű különbségnek kellene lennie.
2017. máj. 5. 18:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem ugyanolyan, az első reggel készült a masik du., de 3-4 órákat alszom munka miatt, sok idő. (7-8 óra) nem telik el az esti és a reggeli pisi között. De akárhogy is nézem, akkor is erősebb kéne, hogy legyen. Ez akárhogy is nézem, két hét kesesnel mar erősnek kellene lennie, barmikor is ovulaltam. :(
2017. máj. 5. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, orvos mindent el fog mondani szerintem. Vegyél Benu tesztet és koncentrált vizeletből csináld meg. A halvány is pozitív. A terhességet orvos tudja megállapítani.
2017. máj. 5. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:
2 hete is ovulálhattál. :-) hmm, nem tudom, testelj még egyet vagy két nap múlva, jobbat nem tudok.
2017. máj. 5. 18:22
 5/8 A kérdező kommentje:
10-es Benu volt a 2. teszt. Az első Gabriel.
2017. máj. 5. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
A gabriel lehet szellem csíkos, szóval az nem is biztos hogy pozi volt. Esetleg van képed a tesztekről?
2017. máj. 5. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Nemvart napjan csinaltam egy tesztet, enyhe pozitiv. 3 nap mulva delutani pisibol kozepes pozitiv lett. Gondoltam majd masnap reggel is csinalok hogy legyen vegre egy jo eros pozitiv tesztem. Hat halvanyabb lett mint a tegnap delutani teszt!!!

Bepanikoltam es megfogadtam tobbet nem tesztelek amig nem latott orvos.

Most szerdan voltam, volt mar szivhangja is, mindent renden talalt.

Utana csinaltam meg egy tesztet, azon mar szep eros volt a masodik csik.

(Netrol rendeltem one stepes teszteket, azokat hasznaltam).

Szoval nem minden pisi ugyanolyan koncentralt, es a teszt is neha tevedhet, hibas lehet.

Sok sikert, a legfontosabb amit az orvos lat majd!!!

2017. máj. 5. 19:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nincs sok reményem. Tobb mint 2 het kesesnel mar egyértelműnek kene lennie.

Kidobtam a teszteket, nem akartam belebolondulni a nezegetesukbe :(

2017. máj. 5. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!