Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet vajon ez? Baba?

Mi lehet vajon ez? Baba?

Figyelt kérdés
Lehet lepontoznak a kerdesemre :) mara nem varom. 4 napja halvany majd sotet barna maszatolasom volt ami.mara elmult. A teszt negativ volt tegnap tudom korai.. ma reggeli tesztem fenykepem nulla de itt jon a lepontozos resz :D mintha lenne vmi es atvilagitottam. Halvany roszaszin csik latszik rajt. X epil teszt. Ez a barnazas mit jelenthet volt mar valaki igy? Ha nem jon meg vasarnapig ujabb tesztet csinalok.

2017. márc. 23. 06:28
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azt meg elfelejtettem.gorcsolget a pocim
2017. márc. 23. 06:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia nekem a nemvárt előtt öt nappal volt barnázás és nagyon görcsöltem azt hittem hamarabb jönn meg. Ez volt tegnap én hétfőre nem várom.De hallottam már olyat hogy nemvárt ideje alatt barnáztak és baba volt.Van valami tüneted?Szerintem ha nem jönn meg 2-3 nap mulva tesztelj. Drukkolok!
2017. márc. 23. 06:58
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

szia,jó reggelt! a barnázás lehet menstruáció ill.terhesség előjele is,és ugyan úgy ilyen a görcsölgetés is...majdnem megjön érzés.

úgy tudod ezt kideríteni ha megméred a hődet.elméletileg ennek is megvan a szabálya hogy reggel ébredéskor mindig abban az időpontban.de ha terhes vagy akkor úgy is magasabb lesz pár tizeddel a hőd.Saját tapasztalat alapján írom mikor én is terhes voltam mindegy volt hogy mikor akár délután is hónaljban megmértem digitálissal kereken 37 volt állandóan.illetve mikor terhességkor a hüvely váladék is több.ha száraz vagy, vagy van kicsi vizes folyásod akkor a tapasztalatok alapján abból mensz lesz.a tesztre annyit írnék, hogy valóban korai.. nap mint nap raknak fel negatív tesztetek szétszedve,átvilágítva,negatívba rakva.ne ess ebbe a hibába!a pozitív az egyértelműen pozitív mindenféle képszerkesztő nélkül is.én elhiszem hogy sokan már nagyon várják a kisbabájukat és mindenkinek jól esik egykis bíztató szó,és nincs is ezzel baj hiszen nők vagyunk és édesanyák is.jó más tapasztalatát olvasni is.de ezek a képszerkesztős tesztek már tényleg sok.ha van időd nézz körül az elmúlt egy hét kérdéseiben.sok negatív feltöltött tesztet fogsz találni sajnos.ne ess te is ebbe a hibába

2017. márc. 23. 07:12
 4/12 anonim ***** válasza:

Barnazas ha napokig tart, az nem jo. A barnazas konkretan alvadt ver. Na most ha baba van, nem jo, hogy napokig alvadt ver jott.

Menj el nogyogyaszhoz, ha nem jon meg.

2017. márc. 23. 07:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Kimaradt: elottem iro jokat ir! A ho mervado lehet, a tesztet meg ne buveszkedd, azzal csak hamis remenyt keltesz magadban.

Es ha megfogadod, a napokig tarto barnazas miatt orvoshoz mesz.....ha baba akkor azert hogy megmentsek ha progeszteronhiany miatt barmazol (ez az elojele), ha nem baba akkor meg lehet hormongond ami majd akadalyozhatja a teherbeesest, nezzenek meg.

2017. márc. 23. 07:19
 6/12 A kérdező kommentje:
Koszonom nagyon aranyosak vagytok! Amugy a mehszajam magasan elfordulva all. Az mit jelent? Hanyingerem az van meg oblito illatara vagyok most rosszul :( bemegyek sztem az ambulanciara ma delutan munka utan .
2017. márc. 23. 07:39
 7/12 anonim ***** válasza:
88%

Ne nyulkalgass fel az meg fertozest okoz, plane nemvart kornyeken.

Hanyingert minden no erez aki gyereket akar, ez a tapasztalat. Teli a gyakori azzal hogy "tudom nem lattik belem hogy terhes vagyok-e de hanyinger szerintetek mitol lehet?" - ilyenkor a kerdezo azt varja hogy huuu tuti terhes vagy!

Nezd, lehetsz terhes, siman, de a barnazas miatt fontos hogy idoben eljuss dokihoz, es ha ugy iteli adjon progesztetont.

2017. márc. 23. 07:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom . Akkor kivarom a sort azborvosnal mert idopont csak aprilis kozepere van
2017. márc. 23. 07:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nem jön meg tesztelj két nap múlva. Nekem az első tesztem szintén x-epil volt, azon se látszott szinte semmi (igen én is átvilágítottam ), másnap szintén x-epil, egy nagyon picit mintha erősebb lett volna, majd 2 nap múlva facelle, egyértelműen ott volt a csík. Csak azért írom hogy tesztelj 2 nap múlva, hogyha azon látsz valamit, és még mindíg tart a barnázás, akkor ne várd ki az április közepét, hanem próbálj meg hamarabb dokihoz menni. Igaz konkrétumot még nem fog látni, de esetleg kaphatsz gyógyszert. Azért a tesztet szivesen megnézném, nem töltöd fel?
2017. márc. 23. 08:28
 10/12 A kérdező kommentje:
Az a baj csak atvilagitva latnad a vonalat de akkor azonnal es roszaszines is..dr ha siman fotozom a foton igy nem latszana semmi se.. ha nem jon meg ...mert mar 4.nap halvany sozet halvany valtakozva barnazas van akkor hetvegen ujabb teszt es mindenkepp hetfon doki. Most nem.gorcsol semmit se erzek kiveve egy eroteljes fejfajast
2017. márc. 23. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!