25% az esely egy egeszseges parnal, ha ovulaciokor es kornyeken egyutt van. Hogy ti beleestetek-e ebbe, area meg 50%. Vagy igen, vagy nem.
Ha ennyire egyszeru lenne hogy csak dugni minden nap a peteeres kornyeken es hopsz osszejon, minden egeszseges parnak elso honapban osszejonne.
2017. ápr. 12. 10:48
2/25 A kérdező kommentje:
Kösz kedves utolso. Csak lehetett volna nem bunkon is irni. Kerem masok velemenyet. Kösyke
2017. ápr. 12. 11:11
3/25 anonim válasza:
Ha az együttlét pontossága a fontos akkor jókor voltatok együtt. (Máshogy nem is lehetne mert alig hagytatok ki lehetőséget)
De sajnos nem csak ezen múlik a baba.
Ne stresszelj, megtettetek mindent. Nemvárt napján tesztelj egyet ha nem jön meg.
Tudom hosszú a két hét de ez másként nem működik.
2017. ápr. 12. 11:12
4/25 anonim válasza:
Nem volt bunko velemeny csak tulerzekeny vagy, van ilyen. Tenyleg sokszor csak picit gondolkodni kell, es mar fel sem kell tenned egy felettebb butuska kerdest.
2017. ápr. 12. 11:16
5/25 anonim válasza:
Ostoba kerdesre milyen valaszt varsz ?
Vagy terhes vagy, vagy nem. Varj, meglesem a varazsgombom!
2017. ápr. 12. 11:17
6/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem vagyok erzekeny csak lehetne normálisan is válaszolni. Csak mi már 3 eve varjuk a csodankat es minden rendben van kettonkkel. Most voltunk Egyiptomban remelem h osszejon. Soha nem voltunk ilyen surun egyutt meg. 3 ev alatt.
2017. ápr. 12. 11:25
7/25 anonim válasza:
"minden rendben van kettonkkel"
3 év után ebben azért kicsit kételkednék... Sorold fel légyszi, milyen vizsgálatokon vagytok már túl!
2017. ápr. 12. 11:29
8/25 anonim válasza:
Nyilván nincs minden rendben, ha 3 éve nem sikerül a baba...
Kéne inzulint, pajzsmirigyet nézni, ezek sokszor semmi tünetet nem okoznak, "csak" azt, hogy nem jön a baba. Kéne méhtükrözés, hogy nincs-e ott rendellenesség, a hasüregben sem ártana szétnézni egy laparos műtét keretében. Nekem egy ilyen során derült ki, hogy tünetet nem okozó minimális endometriózisom van (lencsényi plakkok itt-ott mindössze). Megvolt a műtét, utána háromszor estem már teherbe szinte azonnal, pedig előtte a Closty sem segített.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!