Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma voltam spermavizsgálaton...

Ma voltam spermavizsgálaton és úgy érzem, h nem sikerült elég "anyagot" produkálnom. Ez baj lehet?

Figyelt kérdés
A kellemetlen szituáció miatt az átlagosnál lényegesen kevesebb "anyag" jött csak. Ezzel más is volt így? Nem lesz téves emiatt az eredmény? Mert ha jól tudom, az előváladékban lényegesen kevesebb a sperimum..
2008. okt. 14. 15:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. okt. 16. 14:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Az utolsó (és egyben 4.) válaszolótól szeretném kérdezni, hogy kb. mekkora javulást "hozott" a férjed spermiumszámában az, hogy nem abban a borzalmas szobában kellett produkálnia a mintát? Mert most nekem is elég rossz lett az eredményem, és el vagyok keseredve :(
2008. okt. 16. 14:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, hogy én számokat nem tudok mondani, a győri eredményt nem láttuk, csak a diagnózist tudom: OAT syndroma, Hypospermia.

Utána tapolcán az erdmény: mozg.:60%, mérsékelten mozgó 1/2, alig haladók:1/4, intenzívek aránya 1/4, szám: 20M/ml.

Ezután kellet még egy eredményt vinnünk otthonról, de annak nem mondták meg az eredményét és papírt sem kaptunk róla. De azóta már 14. hetes terhes vagyok, úgyhogy nagy gond nem lehetett :)

Nem keseredj el, a férjem is maga alatt volt, de elkezdtünk szedni egy tablettát és sztem mindkettőnknek az segített. Ha nem találnak nálad gyulladást, vagy komolyabb orvosi problémát érdemes ezzel megpróbálkozni. És több ismerősömnek is segített, ahol az apával voltak gondok.

Annyit megér, hogy megnézd az oldalt. És ezen kívül a szelén és a cink is segít felturbóznia spermiumokat! (a férjem is szedte) és mi sem a neten rendeltük, hanem a helyi gyógynövényboltban vettük meg!

Remélem tudtam segíteni, és hamarosan boldog szülők lesztek!!!

[link]

2008. okt. 18. 09:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Aranyos vagy!
2008. okt. 18. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!