Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma voltam spermavizsgálaton...

Ma voltam spermavizsgálaton és úgy érzem, h nem sikerült elég "anyagot" produkálnom. Ez baj lehet?

Figyelt kérdés
A kellemetlen szituáció miatt az átlagosnál lényegesen kevesebb "anyag" jött csak. Ezzel más is volt így? Nem lesz téves emiatt az eredmény? Mert ha jól tudom, az előváladékban lényegesen kevesebb a sperimum..
2008. okt. 14. 15:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A férjemmel is ugyanez volt a helyzet. Ő is azt hitte, nem elegendő amit produkált, de szerencsére megfelelő volt az a kevés mennyiség is az elemzésre. Készülj fel egy anális vizsgálatra is, amikor visszamész az eredményért. Sajnos, az is benne van a pakliban.
2008. okt. 14. 15:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
ne aggódj, ha betartottátok a házaséleti tilalmat, akkor elegendő és valós képet fog mutatni. kevés mintából is látják, hogy milyen a mozgása, életképes e és milyen a spermiumok mennyisége.viszont mi rögtön megtudtuk az eredményt.
2008. okt. 14. 15:25
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, betartottuk a tilalmat, elég nehéz volt:( Csak arra gondoltam, hogy ha az előváladék felhígítja az "anyagot", nem lesz-e benne lényegesen kevesebb spermium a valós számnál..?!?
2008. okt. 14. 15:32
 4/14 A kérdező kommentje:
Ja, az eredménnyel egyidőben biztos nem lesz anális vizsgálat, mert telefonon mondják meg :)
2008. okt. 14. 15:34
 5/14 anonim ***** válasza:
A völegényemnek is nagyon kevés jött, de a vizsgálathoz elég volt. Nála minden oké, és nem volt több vizsgálat. És mi nem tudtuk betartani a tilalmat. Minden jot.
2008. okt. 14. 16:32
 6/14 anonim ***** válasza:

Sajnos az én férjem sem tudott megfelelő mennyiséget produkálni (a helyzet és a helyszín nagyon zavarta) és hát rossz is lett emiatt az eredmény. De mi tudtuk, hogy otthon nem ez a norm. mennyiség, és aztán otthonról kellett mintát vinni, 1,5 órán belül kellett bele beérni. Mindjárt más volt a helyzet:)

Ha veled is így van (és nem lesz jó az eredmény) kérd meg a dokit, hogy otthonról vihessetek mintát, mert úgy sokkal könnyebben megy a dolog.

2008. okt. 14. 17:49
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát igen, akinek 60 milliós spermiumszáma van, az még így is megüti a szükséges 20 milliót, de akinek határeset vagy "csak" 30 millió, az könnyen alulmaradhat.. Ez az otthonról bevivős dolog jó tipp, csak az a bosszantó, h a Kaáliban már legomboltak rólunk 13 ezret :( Amúgy hol nézik bevivős módszerrel?
2008. okt. 14. 18:14
 8/14 anonim ***** válasza:

pl. itt: www.potenciaklinika.hu

1órán belül kell bevinni, de ez is kb annyi lesz pénzben!

2008. okt. 14. 20:27
 9/14 anonim ***** válasza:
nekünk nem kellett fizetni, de mi Egerben voltunk.
2008. okt. 15. 12:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia! A4. válaszoló vagyok. Mi először a győri kaáliban voltunk, ott lett olyan rossz az eredmény (azt mondta a férjem h marha rossz volt, h mindent hallott amit a folyosón beszéltek, és a környezet pedig....) Na mindegy!

Szóval aztán átmentünk a tapolcai intézményükbe, és ott volt a "bevivős" módszer :) Ja és Tapolcán MINDEN INGYEN VAN!!!!

De azt hiszem ha sztk-n belül elmentek andrológushoz, és ő kéri a spermavizsgálatot akkor hozzá is vinni kell, mert az SZTK-ban nincs is külön szoba ilyen célokra. (legalábbis nálunk így van)

A párod érdeklődjön utána a nőgyógyászánál, melyik andrológust javasolja, és hogyan lehet hozzá eljutni!

Sok sikert!

2008. okt. 16. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!