Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Minden dohányos megundorodik...

Minden dohányos megundorodik a cigitől, amikor terhes lesz?

Figyelt kérdés
Dohányosoknál emlegetik,hogy megundorodnak a cigitől. Ez a terhességi jel mindenkinél jelentkezik?
2008. okt. 14. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt ilyen, sőt mivel leszoktam, a terhesség alatt csomószor álmodtam, hogy cigizek. És egyébként is sokszor kívántam. Elég szar volt.
2008. okt. 14. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem undorodtam meg, mivel nem volt egyáltalán hányingerem. Annyi, hogy amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, egyből leraktam. Nem volt túl jó, de a babáért mindent!

Üdv

2008. okt. 14. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem egészen azt a szót mondanám rá, hogy megundorodik. Nem hiszem, hogy pusztán undorról lenne szó, hanem inkább a féltés és a jóakarás lehet a dohányosban, hogy a babája egészséges lehessen és ő, aki a legtöbbet tehet ezügyben ne ártson neki.

Még dohányoztam, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Amúgy annyi volt a dohányzásom, hogy napi 3-4 szálat elszívtam. Mindegy, akkor is szívtam. Abban a pillanatban, mikor tudomást szereztem a babámról, eszembe sem jutott, hogy a terhességem alatt rágyújtsak. Sőt, a dohányos helyeket messze elkerülöm. Így tudom az egészségét segíteni. A barátnőm teljesen ebben a cipőben járt előttem. Neki sem okozott gondott lemondani a káros szenvedélyről.

2008. okt. 14. 14:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
En megundorodtam rendesen,akkor vettem eszre mielott meg tudtam volna hogy babas vagyok,ezert csinaltam tesztet.Most 35 hetesek vagyunk es terhessegem soran soha nem kivantam meg.
2008. okt. 14. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
én dohànyos voltam,és megkivànom a mai napig,de valahànyszor cigit kivànok,annyiszor ràgcsàlok el egy csokit,vagy gyümölcsöt,meg több idöt töltök el boltokban,ahol nem gyujthatok rà.
2008. okt. 14. 16:44
 6/6 anonim válasza:
nem minden dohányos lesz terhes mint ahogy én sem mer fiu vagyok :)
2011. aug. 23. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!