Dorothy0108 kérdése:

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Áprilisban késett a menstruációm 4 napot aztán csináltam egy tesztet de negatív lett. Majd megjött de egyátalán nem olyan volt mint szokott. Alig volt vérzésem. Nem is fájt a hasam semmi.De nem csináltam mégegy tesztet úgy voltam vel hogy felesleges. Viszont az elmúlt két hétben fáradékony vagyok fáj a derekam és néha csak rámjön a hányinger. Néha az alhasam is fájdogál...nem tudom lehet ez baba?

Máj.10-én kéme megjönnie várjam esetleg meg? Vagy menyjek dokihoz? Köszönöm a válaszokat! :)

2017. ápr. 28. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
A legegyszerűbb ha csinálsz mégegy tesztet.
2017. ápr. 28. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Érdekes soha senkinek nem jut eszébe egynél több tesztet csinálni vagy a másik véglet a napi 5 tesztes.
2017. ápr. 28. 19:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem mivel megjött így nem csináltam másikat és gomdoltam felesleges. De miivel már tüneteim is vannak gondoltam megkérdezem hogy lehet e baba ha megjöttt.
2017. ápr. 28. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is hányingerem van meg minden mielőtt megjön és ha terhes lennél nem jönne meg mert eleve azért jön meg mert nem ágyazódik be semmi;)
2017. ápr. 28. 20:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2017. ápr. 28. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Már hogyne jöhetne meg ha terhes vagy!!!!!!!

Nekem 2 hónapig megjött ugyanúgy mikor nem jött meg elmentem nőgyógyihoz majd közölte hogy 3 hónapos terhes vagyok. Egyik barátnőm is szintén így járt sőt van olyan aki végig menstruálja a terhességét jó ez kb 100000 ből 1 de van.

2017. ápr. 28. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj egy tesztet, már biztos, h kimutatja, nekem nagyon gyanús. Ha van már tüneted, és ilyen kevés a mensid, akkor délutániból is kimutatja, és légyszíves írd meg, hagy okuljunk az esetedből!!! :D
2017. ápr. 29. 08:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindenképp :)
2017. ápr. 30. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!