Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :) 2-3honapja a hasam jobb oldalan alul szurkalasokat erzek es kemeny. Fel vagyok puffadva es nagyon sokat eszek. Rengeteget jarok pisilni nem birom visszatartani akar 3percig sem. Regebben ha pisilnem kellett es nem volt a kozelben wc akkor siman birtam egesznap. Most meg ha nem lennek wc kozelben siman bepisilnek. Amikor behuzom a hasam akkor nagyon szur. Es faj. Reggelente eros hanyingerem van de nem hanyok. A mellbimbom korul feher kis pottyok jottek ki. Es nagyon erzekeny a mell. Es az is kemeny. Faj. Es neha olyanokat erzek a hasamban mintha valami ott lenne. (Ne nezzetek bolondnak) ezt erzem: mintha valami rugna vagy nemtudom meg mintha megmozdulna valami. Ebbe a honapba megjott a mensim de csak 4 napig. 2-3honapja nem ugx jon meg ahogy kellene. Nem eleg erosen es nem tuz piros hanem ilyen barnas inkabb. Csinaltam egy tesztet is 2 honapja de az negativ lett. Johet penteken megyek nogyogyaszhoz. Tudtok valamit mondani mi lehet ez?:) ( nem vedekezunk a parommal).2017. ápr. 27. 10:22
1/5 anonim válasza:
Ideje egy friss tesztet csinálni.
2/5 anonim válasza:
én csak azt nem értem hogy miért 2 hónapja csináltál utoljára tesztet?
3/5 anonim válasza:
Remélem tudod hogy a barna vér nem számít menstruációnak, csak a friss piros vér.
4/5 anonim válasza:
3as rosszul tudod..nekem is előfordult már ilyen vérzés.
ezt egy szakértőtől másoltam ki:
"a barna szín a menstruációkor a bomló vér színe. Csak annyit jelent, hogy a szűk méhszáj miatt nem űrül ki azonnal a méhből a levált nyálkahártya, hanem kicsit később és ilyenkor a vér elbomlik."
5/5 anonim válasza:
nekem meg a szakértő orvosom mondta, hogy az a vér ami barna, már pár hete ott van, csak most ürül ki. csak és kizárólag a friss, piros vér ami vérzésnek számít, a barna nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!