Lehetek terhes ettől?
Nézhettek tudatlannak nyugodtan,de...
Hozzányúltam egy (valószínűleg) spermás zsebkendőhöz, de már teljesen csont száraz volt, sőt semmi nem látszott rajta, olyan volt mint egy szimpla gyűrött zsepi. Azután kezet mostam szappannal, használtam kézfertőtlenítőt (mégis félek, hogy valami maradt esetleg a körmöm alatt vagy nem is tudom), és maszturbáltam, de a hüvelyem közelébe nem mentem, csak a csiklómat izgattam. A dolog után pedig 5-7 percre rá elmentem a fürdőbe és kimostam a dolgokat ott. Egyébként még szűz vagyok.
Nem tudom, hány éves vagy, de szerintem ballagj el a könyvtárba/könyvesboltba és vegyél egy könyvet az ember szaporodásáról.
Szerinted a száradást hány darab sperma élte túl pontosan? Nem nehéz megszámolni, de segítek: nulla darab.
Előbb leszel terhes a Szentlélektől (pedig eddig az is csak egy embernek sikerült), mint "ettől".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!