Lehetek terhes ettől?
Nézhettek tudatlannak nyugodtan,de...
Hozzányúltam egy (valószínűleg) spermás zsebkendőhöz, de már teljesen csont száraz volt, sőt semmi nem látszott rajta, olyan volt mint egy szimpla gyűrött zsepi. Azután kezet mostam szappannal, használtam kézfertőtlenítőt (mégis félek, hogy valami maradt esetleg a körmöm alatt vagy nem is tudom), és maszturbáltam, de a hüvelyem közelébe nem mentem, csak a csiklómat izgattam. A dolog után pedig 5-7 percre rá elmentem a fürdőbe és kimostam a dolgokat ott. Egyébként még szűz vagyok.
Nem vagy terhes, ennyitől kizárt. De javaslok valamit. Szokj le a kizuhanyhásról, mert amellett, hogy rohadtul káros a hüvelynek, még csak akkor sem érne semmit, ha a párod telibe lőne a spermájával. Ugyanis mire te a fürdőbe jutsz, azok már régen túl vannak a méheden, úgy pedig nem tudod őket sehogy sem kimosni. Szóval felesleges.
20N
Nyugi nem lehetsz igy terhes! Elo spermiumoknak kell egészen a petefeszkedik jutnia peteereskor ahhoz hogy teherbe ess!
1. Száraz volt a zseoi nem voltak elő spermiumok
2 kizárt hogy a hüvelyedbe jutott volna
3 ha megis akkor a huvelyed mechanizmusa miatt elpusztultak volna.
Ha van parkapcsolatod vagy majd lesz ugy tudsz leginkább védekezni egy nem kívánt terhesség ellen ha fogamzásgátlót szedsz, vagy óvszerrel védekeztek. (a tabletta pontos szedése mellett illetve az óvszer megfelelő használata mellett a partnered el is lehet benned nem leszel terhes akkor sem) a huvelynosas hülyeség es káros, a megszakítás nem védekezés. Ezekre Figyelj a jövőben.
Kesobb ha majd szeretnel gyereket nyilvan védekezés nélkül megy el benned majd a párod es akkor is ovulaciokor (kb a menstruációs ciklus közepe táján) van nrhany olyan nap amikor egyaltalan létrejöhet a terhesség. Egy átlagos ciklusban egy peteeres van es annak az egy petesejtnek is csak nehany órája van megtermékenyülni!
Szoval azert nem olyan egyszerű teherbe esni. De mindenkeppen olvass meg kicsit.😉 remelem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!