Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ettől?

Lehetek terhes ettől?

Figyelt kérdés

Nézhettek tudatlannak nyugodtan,de...

Hozzányúltam egy (valószínűleg) spermás zsebkendőhöz, de már teljesen csont száraz volt, sőt semmi nem látszott rajta, olyan volt mint egy szimpla gyűrött zsepi. Azután kezet mostam szappannal, használtam kézfertőtlenítőt (mégis félek, hogy valami maradt esetleg a körmöm alatt vagy nem is tudom), és maszturbáltam, de a hüvelyem közelébe nem mentem, csak a csiklómat izgattam. A dolog után pedig 5-7 percre rá elmentem a fürdőbe és kimostam a dolgokat ott. Egyébként még szűz vagyok.

2017. ápr. 27. 21:04
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ezt nemnek veszem. :D
2017. ápr. 27. 22:36
 12/28 anonim ***** válasza:
68%

Nem vagy terhes, ennyitől kizárt. De javaslok valamit. Szokj le a kizuhanyhásról, mert amellett, hogy rohadtul káros a hüvelynek, még csak akkor sem érne semmit, ha a párod telibe lőne a spermájával. Ugyanis mire te a fürdőbe jutsz, azok már régen túl vannak a méheden, úgy pedig nem tudod őket sehogy sem kimosni. Szóval felesleges.

20N

2017. ápr. 27. 22:40
 13/28 anonim ***** válasza:
91%

Nyugi nem lehetsz igy terhes! Elo spermiumoknak kell egészen a petefeszkedik jutnia peteereskor ahhoz hogy teherbe ess!

1. Száraz volt a zseoi nem voltak elő spermiumok

2 kizárt hogy a hüvelyedbe jutott volna

3 ha megis akkor a huvelyed mechanizmusa miatt elpusztultak volna.

Ha van parkapcsolatod vagy majd lesz ugy tudsz leginkább védekezni egy nem kívánt terhesség ellen ha fogamzásgátlót szedsz, vagy óvszerrel védekeztek. (a tabletta pontos szedése mellett illetve az óvszer megfelelő használata mellett a partnered el is lehet benned nem leszel terhes akkor sem) a huvelynosas hülyeség es káros, a megszakítás nem védekezés. Ezekre Figyelj a jövőben.

Kesobb ha majd szeretnel gyereket nyilvan védekezés nélkül megy el benned majd a párod es akkor is ovulaciokor (kb a menstruációs ciklus közepe táján) van nrhany olyan nap amikor egyaltalan létrejöhet a terhesség. Egy átlagos ciklusban egy peteeres van es annak az egy petesejtnek is csak nehany órája van megtermékenyülni!

Szoval azert nem olyan egyszerű teherbe esni. De mindenkeppen olvass meg kicsit.😉 remelem tudtam segiteni.

2017. ápr. 28. 01:00
 14/28 anonim ***** válasza:
69%
Bocsi de hülye vagy biológiai 1-es. A sperma levegőn néhány mp után elpusztult életképtelen esélytelen hogy terhes legyél
2017. ápr. 28. 07:44
 15/28 anonim ***** válasza:
36%
Pont ilyentöl paráztam én is nálunk kicsivel más volt a helyzet a barátom ujjára volt rászáradva és ugy nyult belém és nem lettem terhes mert a száraz ondóba nincs élő spermium nyugi ne parázz nem lehetsz terhes remélem megnyugtattalak;)
2017. ápr. 28. 18:29
 16/28 A kérdező kommentje:
Valaki még aki tud mást is? Vagy ugyanezt?
2017. ápr. 28. 19:05
 17/28 anonim ***** válasza:
Mit vársz még? Nem lehetsz terhes!!!
2017. ápr. 28. 20:16
 18/28 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 28. 21:40
 19/28 anonim ***** válasza:
15voltam:)
2017. ápr. 28. 21:40
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha ennyire megerősítésre vársz itt van. NEM VAGY TERHES!!!! Uram isten te tényleg ennyire buta vagy??? Egyszerűen nem tudok nem így reagálni erre.... ennyi eszed van de a telefon nyomkodasa az megy nem? Szent Jézus......
2017. ápr. 29. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!