Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ettől?

Lehetek terhes ettől?

Figyelt kérdés

Nézhettek tudatlannak nyugodtan,de...

Hozzányúltam egy (valószínűleg) spermás zsebkendőhöz, de már teljesen csont száraz volt, sőt semmi nem látszott rajta, olyan volt mint egy szimpla gyűrött zsepi. Azután kezet mostam szappannal, használtam kézfertőtlenítőt (mégis félek, hogy valami maradt esetleg a körmöm alatt vagy nem is tudom), és maszturbáltam, de a hüvelyem közelébe nem mentem, csak a csiklómat izgattam. A dolog után pedig 5-7 percre rá elmentem a fürdőbe és kimostam a dolgokat ott. Egyébként még szűz vagyok.

2017. ápr. 27. 21:04
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
79%
Jaj istenem de idiota. Nem spermas zsebkendobe nyultal hanem FIKASBA. A fika is tud feher lenni.
2017. jún. 4. 12:47
 22/28 anonim ***** válasza:
XD
2017. jún. 19. 11:33
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehetsz.
2017. jún. 19. 22:53
 24/28 anonim ***** válasza:
51%
Én pontosan így lettem terhes. Nálad vannak már tünetek?
2017. jún. 20. 13:43
 25/28 anonim ***** válasza:

Mekkora egy troll vagy.

Hogy jut eszedbe ilyet kamuzni? Ennyire senki sem tudatlan és hülye. Ezzel, hogy kiemelted a kérdést, csak bizonyítod, hogy ez a legnagyobb szórakozásod. Gratulálok.

Nyári szünet van, menj ki kirándulni, biciklizni, találkozz a haverokkal, ne a gyakorikérdéseken találj ki történeteket.

2017. júl. 3. 09:05
 26/28 A kérdező kommentje:
Ez nem egy kamu sztori.
2017. júl. 3. 09:06
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor válaszolj ezekre:

- Hány éves vagy?

- Miért fogdosol spermás zsebkendőt?

- Milyen család az, ahol a férfitagok nem dobják ki maguk után a használt zsepit?

- Nem lettél terhes az eset idején. Miért tetted fel újra a kérdést?

2017. júl. 3. 09:32
 28/28 anonim ***** válasza:
62%

Gratulalok a valaszoloknak, 1 kivetelevel az osszes tobbi bevette egy idiota gyerek szorakozasbol kitalalt sztorijat.

A kerdezo meg szakad rajtatok a rohogestol. Azt irtatok neki hogy buta meg tudatlan, holozt epp Ti bizonyultatok annak. Most megint kiemelte mrrt kivancsi, vajon tud-e tovabbi ostobakat gyujteni akik elhiszik ezt a marhasagot. Hogy lehettek ennyire sotetek?

2017. júl. 3. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!