Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor nönek a cicik?

Mikor nönek a cicik?

Figyelt kérdés
5 honapos terhes vagyok lassan,de melleim semmit szinte nem nöttek. Normalis ez? Tudok majd A mérettel szoptatni? félek,hogy nem lesz elég tejem. Az orvos azt mondta hogy még nöhet. Igaz ez? ées számitsak arra,hogy ha egyáltalán szoptatni fogok tudni,azután még laposabb leszek nem? tapasztalatok?

2017. ápr. 27. 22:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után
2017. ápr. 28. 07:41
 12/20 anonim ***** válasza:
3 as vagyok. Nem tud mi az Istennek kell lepontozni. Leirtam a tortenetem. Szerintem nagyon is megeshet a kerdezovel h csak szules után "durran" be nagyra a cicije... nem értem mi volt a gond a hsz.-emmel! De egy okos megmondhatná. Mert utánam is volt olyan, aki irta h az volt ami velem...érdekesek vagytok. Segitsen akinek 25 anyja van. Pá!
2017. ápr. 28. 08:01
 13/20 anonim ***** válasza:

75/a voltam szüléskor. Terhesség alatt semmit sem nőtt a mellem. Szülés után másnap reggel olyan feszülő hatalmas cicikkel ébredtem h csak lestem. 6 hónapig szoptattam gond nélkül!

Ne aggódj a cici méret független a tej mennyiségtől!

Viszon szopi után úgy összeesett h csak 70/a melltartóm van már, és az is nagy egy kicsit....

Hát nem gondoltam volna hogy ettől van lejjebb is :( de ez van

2017. ápr. 28. 08:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Császár után 4. nap durrant be a mellem, addig nem nőtt semmit. Azóta visszaállt eredeti méretére, 20 hónapja szoptatok. Szóval semmi köze a tejtermelésnek a mellmérethez.
2017. ápr. 28. 08:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem az egész terhességem úgy indult, hogy kb. már 8-9 hetesen nőtt egy számot a mellem, szóval látványosan. Most 23 hetes vagyok ,azóta még egy számmal nagyobb melltartót hordok. Hogy lesz-e tejem? Hát,remélem, igen..
2017. ápr. 28. 08:55
 16/20 anonim ***** válasza:
VALAKI MAGYARAZZA MAR MEG A LEPONTOZAST OKOSOK!
2017. ápr. 28. 08:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem alig nőttek, pedig a 8. hónapban vagyok. Eredetileg is kicsik voltak.
2017. ápr. 28. 13:27
 18/20 anonim ***** válasza:
A lepontozást én sem értem, de nekem meg arra nem válaszol soha senki,hogy azt honnan lehet látni, hogy valakit lepontoznak. Azt hittem, csak az tudja, aki le vagy felpontoz. Gondolom, most sem lesz senki, aki ezt elmondja, na mindegy.
2017. ápr. 28. 14:08
 19/20 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező. A szoptatós melleket ne úgy képzeld el, hogy két korsó, és csak 2 deci fér el benne, nem 2 liter! Ez nem ilyen. Hanem elkezd termelődni a tej. Minél gyakrabban szoptatsz, annál több termelődik a szoptatás hatására. Tehát folyamatosan termelődik. Az csak a férfiak agyában van, hogy "jujj, nézd milyen tejcsárda"-ez téves informció!
2017. ápr. 28. 14:10
 20/20 anonim ***** válasza:
18as azt neked is latnod kell a válaszok alatt. Ha elegendo ember ertekelte a választ / válaszod megjelenik a százalék ennyi. Csak h neked valaszoljon vki. Nem csak én latom ha engem lepontoznak vagy téged. Azt mindenki láthatja
2017. ápr. 28. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!