Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor nönek a cicik?

Mikor nönek a cicik?

Figyelt kérdés
5 honapos terhes vagyok lassan,de melleim semmit szinte nem nöttek. Normalis ez? Tudok majd A mérettel szoptatni? félek,hogy nem lesz elég tejem. Az orvos azt mondta hogy még nöhet. Igaz ez? ées számitsak arra,hogy ha egyáltalán szoptatni fogok tudni,azután még laposabb leszek nem? tapasztalatok?

2017. ápr. 27. 22:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Akármekkora cicikkel lehet szoptatni, semmi köze a mérethez.

Amúgy nekem nem nőtt terhesen, csak a mikor szülés után bedurrant. De az eredetileg B-s melleim C-sek maradtak végül.

2017. ápr. 27. 22:29
 2/20 anonim ***** válasza:
74%
En is 5 honapos terhes vagyok. Nekem hatalmasak lettek a melleim. Azt nem tudom, hogy a szoptatas szempontjabol ez lenyeges-e mert nincs tapasztalatom, az elso babankat varom. :)
2017. ápr. 27. 22:30
 3/20 anonim ***** válasza:
17%

2. Sztem ezzel nem sokat segitettel.

Kerdezo nekem 24 hetesen kezdett nőni de igen lassan, keveset! Aztán megállt 2u hetesen ,ahogyan volt. És amikor megszultem bedurrant vagy plusz egy méretet 3-4 nap alatt. De a doki azt mondta, ha nem nott volna se lenne gond, a lenyeg ami benne van

Van , akinek.megnő de sajnos nemtud szoptatni. Szval nem az a lényeg ne aggódjm és még simán megugorhat lehet h majd szules utan.

Boldog Babavarast!:)

2017. ápr. 27. 22:40
 4/20 A kérdező kommentje:
en csak attol tartok,hogy nem lesz elég tejem a kicsi melleim miatt...és hogy egyáltalán mikor kezdenek el nöni..de látom mindenkinél változo...na majd meglátjuk a szülésnél..
2017. ápr. 27. 22:43
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Szomszedomnak kb ferfi mellei voltak mégis szoptatott 5 hónapig.

2.babánál megnőttek Neki

;)

2017. ápr. 27. 22:47
 6/20 anonim ***** válasza:
97%

Semmi koze a mellmeretnek ahhoz, hogy van e tej.

A mell nagysagat a mellszovet mennyisege hatarozza meg. Akinek sok a mellszovet, nagy a melle.

A tej a tejcsatornabol jon, mindenkinek ugyanannyi es ugyanolyan a tejcsatornaja, teljesen mindegy, hogy mekkora mellszovet veszi korul.

Nezegess anatomiai kepeket, es meglatod.

A kerdesre valaszolva. Pici a mellem, terhesseg alatt sem nott, szules utan fogytam, fogyott a mellem is most kb akkora mint ket cseresznye, es ket eve szoptatok.

Szoptatas utan megcsinaltatom mert irtora zavar a merete, olyan vagyok mint egy ferfi.

2017. ápr. 27. 22:48
 7/20 anonim ***** válasza:
65%
A tejmennyiség nem függ a mellmérettől, de terhesség alatt annyi szakemberrel találkozol, miért nem kérdezted meg a védőnőt, az orvost vagy a szülésznőt, ha aggódsz emiatt?
2017. ápr. 27. 23:48
 8/20 A kérdező kommentje:
en kérdeztem. Mondták hogy meg nincs kesön es ne aggodjak...csak masoktol szerettem volna hallani tapasztalatot....
2017. ápr. 27. 23:53
 9/20 anonim ***** válasza:
52%
Érdekes, hogy ennyire nem értenek hozzá... szóval nem függ össze a kettő, ne aggódj!:)
2017. ápr. 27. 23:59
 10/20 anonim ***** válasza:
52%
Első babánknál nem igazán nőtt a mellem (75A). Viszont szülés másnapján akkorák lettek, mint két kisebb sárgadinnye és igazi tejcsarnok voltam. 3 évig szoptattam, addigra elegem lett és egyik napról el is apadt a tejem. Bár addigra már kevés is volt. :) Nekem utána laposak lettek és kellett jó fél év, hogy ne üres tejes zacsi alakjuk legyen,hanem cici. :) De ezt nő válogatja,szerintem egyéni. Most a második babánkat várjuk. A melleim nőttek, nőnek, de nem lettek hatalmasak. Reménykedem, hogy ismét tudok szoptatni úgy ahogyan az elsőnél. :)
2017. ápr. 28. 03:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!