Mikor nönek a cicik?
Akármekkora cicikkel lehet szoptatni, semmi köze a mérethez.
Amúgy nekem nem nőtt terhesen, csak a mikor szülés után bedurrant. De az eredetileg B-s melleim C-sek maradtak végül.
2. Sztem ezzel nem sokat segitettel.
Kerdezo nekem 24 hetesen kezdett nőni de igen lassan, keveset! Aztán megállt 2u hetesen ,ahogyan volt. És amikor megszultem bedurrant vagy plusz egy méretet 3-4 nap alatt. De a doki azt mondta, ha nem nott volna se lenne gond, a lenyeg ami benne van
Van , akinek.megnő de sajnos nemtud szoptatni. Szval nem az a lényeg ne aggódjm és még simán megugorhat lehet h majd szules utan.
Boldog Babavarast!:)
Szomszedomnak kb ferfi mellei voltak mégis szoptatott 5 hónapig.
2.babánál megnőttek Neki
;)
Semmi koze a mellmeretnek ahhoz, hogy van e tej.
A mell nagysagat a mellszovet mennyisege hatarozza meg. Akinek sok a mellszovet, nagy a melle.
A tej a tejcsatornabol jon, mindenkinek ugyanannyi es ugyanolyan a tejcsatornaja, teljesen mindegy, hogy mekkora mellszovet veszi korul.
Nezegess anatomiai kepeket, es meglatod.
A kerdesre valaszolva. Pici a mellem, terhesseg alatt sem nott, szules utan fogytam, fogyott a mellem is most kb akkora mint ket cseresznye, es ket eve szoptatok.
Szoptatas utan megcsinaltatom mert irtora zavar a merete, olyan vagyok mint egy ferfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!