Szerintetek mikor teszteljek? Mennyi esélye van egy 35 éves nőnek könnyen teherbe esni?
Változó, van aki elsőre teherbe esik, van aki többedszer.
Nekem teherbe esni még sikerült, de sajnos kétszer is elhalt a terhesség. :(
Most újra babát várunk, a kritikus időn túljutottunk.
A lényeg, hogy kb. egy éven belül háromszor estem teherbe 35 évesen. Első kettő hamar (2 hónap) sikerült, a harmadik 4 hónap próbálkozás után.
Szia! Én is 35 vagyok, így remélem nem olyan nehéz. :) Én is olvastam, hogy 35 felett nehezebb, stb. De nem hiszem, hogy ez úgy működne, hogy 35 lettél és akkor puff egyből kevesebb az esélyed. Gondolom ez egy folyamat, ami a te testednek megfelelő ütemben alakul. Az én környezetemben van pár anyuka, aki 40hez közel vagy azon túl szültek és semmi gondjuk nem volt. Rám néznek furcsán, hogy 35 évesen, fiatalon mit aggódok. :)
Nekem februárban volt vetélésem, azóta ez a 4. hónapunk. Nehéz nem rágörcsölni, nekem is sokat jár ezen az eszem. (Nekem majd szerda körül derül ki.) Én a helyedben hétfőn tesztelnék leghamarabb. Szorítok, hogy pozitívat tesztelhess! Majd írd meg az eredményt! :)
Megjött sajnos!
Pedig tényleg mindent elkövetünk hogy több legyen az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!