40 felett könnyen teherbe estetek?
Azt írod, a férjed akar még egy gyereket. És te akarod? Mert ez fontos szempont. A korral egyre nehezedik a dolog általában, de az is lehet, hogy neked azonnal összejön. Ezt így ismeretlenül senki nem fogja tudni neked megmondani.
A kor sem mindig mérvadó. Nekem 26 évesen sem lett gyerekem, és azóta sem, pedig 30 vagyok. Úgy néz ki ez után sem lesz. Szóval az évek számára sem lehet alapozni semmit.
Az én esetem, 29 évesen 5 hónap elég volt, heti 1 együttléttel....
36 évesen 2,5 év heti min. 3 együttléttel.
Szóval nálam sokkal több idő kellett már.
Szia!
Én 25-27 éves koromig vártam, hogy megmaradjon a terhességem, mindig elvetéltem az elején. Aztán végül 27, 29 és 31 évesen szültem. A negyediket 40 és fél évesen épphogy elhatároztuk, és első hónapban megfogant. Hamarosan szülni fogok:-)!
42 vagyok. Márciusban lesz két éve, hogy elhatároztuk, szeretnénk közös gyereket a férjemmel. Pont addigra fog megszületni a fiunk.
Van már három gyerekem, ők az első hónapban negfogantak (26, 28 30 éves voltam akkor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!