Hogy lehet hogy megszakítással viszonylag könnyen teherbe lehet esni, de alacsony spermaszamnal lombikot javasolnak?
Hát nem tudom, mennyire könnyen lehet, mert mi fél évig megszakítással (nem)védekeztünk anno, aztán 1,5 évig kb. sehogy nem védekeztünk, de rábíztuk a szerencsére, hogy mikor akar jönni a baba, aztán pedig még egy fél évig rohangáltam orvosokhoz (eredménytelenül), meg hőmérőztem, teáztam, vitaminoztam, diétáztam, sportoltam stb. a babáért és a meddőségi beutalóval a kezemben lettem terhes.
A spermaszámról így nem tudok nyilatkozni, de simán ott kötöttünk volna ki, ha nem jön össze spontán, teljesen váratlanul.
Azért, mert a megszakításnak az a veszélye, hogy későn veszi aki a férfi, és így már nem áll fent, hogy kevés a spermaszám. Nem beszélve arról, hogy a másik esetben, kevés spermaszámnál a mozgékonysággal, sebességgel is gond szokott lenni.
Szerintem nem lehet a kettőt összehasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!