Van itt valaki aki fogamzásgátlót szedett és amikor abba hagyta teherbe esett könnyen? Kinek mennyi idő után sikerült?
Hűha...a helyedben én MOST váltanék orvost. Gyereket akarsz nem jön össze és fog. gátlót irat? Hogy összezavarja a ciklusod?! Nagyszerű...
Nekem mikor abbahagytam az amúgy alacsony hormontartalmű fog. gátlót kéthetente megjött! Barátnőmnek fél évig semmi. Se peteérés, se mensi.
Amúgy milyen vizsgálatok voltak eddig? Voltál vérvételen, hormonvizsgálaton? Mert sokszor apró rejtett eltérések gátolják a teherbeesést.
Mi 10 hónapja próbálkozunk. Látszatra minden rendben. Egészséges,sportos fiatalok vagyunk, de most elmentem vérvételre. Minden eredményem normális tartományban volt, de elképzelhető, hogy picit alulműködik a pajzsmirigyem. Könnyen kezelhető probléma, nálam semmi tünete nincs, de elképzelhető, hogy eddig ez okozta, hogy nem jött össze a baba. Ezt csak azért írom, mert sokszor semmi tünete nem lehet egyes hormonproblémáknak.
Az én tanácsom, ha már régebb óta próbálkoztok, hogy nézesd meg a hormonjaidat és figyeld az ovulációt!
Utolsó vagyok.
A CLOSTILBEGYT tabletta a peteérést stimulálja. Szakszerű orvosi kezelés nélkül semmiképpen ne vágj bele. Pl: PCOS esetén cisztásodást okozhat!
7-es válaszoló vagyok:
És az UH-n mi volt? Látott érett tüszőt?
Amikor késett használtál terhességi tesztet?
Az ovulációt figyeled, biztosan van peteérésed? Mert, ha a peteérés előtti időszak változó az nem baj. De a második szakasz, a luteális fázis hossza 1-1 nap híján állandó. Kb 14 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!