Van itt valaki aki fogamzásgátlót szedett és amikor abba hagyta teherbe esett könnyen? Kinek mennyi idő után sikerült?
4 évig szedtem fogamzásgátlót, abbahagytam más okból, 1 évig nem jött meg, ebben benne van egy clostylobegytes-norcolutos "kúra", ami nem segített semmit. Kiderült a PCOs egy hozzáértő orvosnál (ezt csak uh alapján nem feltétlenül lehet megmondani, 3. és 21. napi hormonsor és terheléses cukorvizsgálat kell hozzá). Ezt étrendváltás, végre megjött menstruáció, és aviva tornázás követte, eltelt jópár hónap, és az első éles hónapban megfogant a gyerekünk.
A clostyról jól írják, hogy cisztásodást is okozhat, az igaz, hogy sokan könnyebben lesznek várandósok közvetlenül az abbahagyást követően, de nekik valószínűleg kevésbé viselte meg a gyógyszer a szervezetüket. Én elmennék kivizsgáltatni a cukrot, meg a hormonokat, mielőtt clostyt, vagy fogamzásgátlót kezdenék szedni, amik mellesleg az igazi problémát rejtve hagyják.
7-es vagyok ismét: Szerintem kezdj el ovulációs tesztet használni, vagy mérni az ébredési hődet, mert nagyon sok esetben nem a naptár szerint van az ovuláció.
És akkor legalább azt tudod, hogy van peteérésed.
Mindemellett pedig megnézetheted a hormonjaidat vérvételen.
A pecsételő vérzés utalhat hormonproblémára, de akár ovus vérzés is lehet. Jól írják a beágyazódási vérzés igen ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!