Akik abbahagyták a fogamzásgátlót és utána nem jött meg hónapokig a mensijük sikerült e mégis aközben, vagy utána teherbe esnie?
Én Novynettet szedtem 3évig.
Nekem az abbahagyása után 9(!) hónapig nem jött meg.
Elmentem dokihoz és 3 havonta felírt nekem Norcolutot, attól megjött mindig, de csak attól(3havonta).
Utána egyszer amikor mentem volna felíratni megint, akkor megjött magától. Tehát helyre rázta a rendszert ez a bogyó, de nem teljesen, mert 35napos ciklusokra állt be.
Én már ennek is örültem, aztán tavaly már a babaprojekten gondolkodtunk, volt 3-4hónapunk próbálkozós, nem jött össze a baba, megint megkerestem a dokit.
Kiderült, hogy túl hosszúak a ciklusaim, nincs rendes peteérésem(persze kivizsgált mindent: hormonok, cukor, ultrahang).
És végül szednem kellett a Clostylbegit nevű peteérést segítő gyógyszert.
A harmadik ilyen hónapban összejött a babánk!!
Szerintem keress fel egy orvost, mielőtt hiába próbálkoznátok! Én is áldom az eszem, hogy nem vártam egy évet! :)
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!