Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A második baba könnyebben...

A második baba könnyebben megfogan mint az első?

Figyelt kérdés

Anno nem volt peteérésem ezért 8 hónap után kaptam clostibegyt ami előidézte és szinte azonnal sikerült a kisfiam. Most, hogyha van peteérésem akkor azonnal sikerülni fog?

A mikroszkóp szerint páfrányom volt, ezért nagyon nem várom a mensit aminek most kellene megjönnie :(

2010. máj. 14. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:

te is tudod, hogy ez nem így van, hogy ha van peteérés+együttlét az egyenlő baba. ha ilyen egyszerű lenne... lehet, hogy ezt szeretnéd hallani, meg páran leírják majd, hogy nekik elsőre sikerült, de sajnos nem ez az általános.

azért remélem, minél hamarabb! :)

2010. máj. 14. 11:49
 2/6 A kérdező kommentje:

Nagy igazságot mondtál :O)

Én is csak remélek, hiszen amikor anno végre sikerült előidézni a peteérésem akkor azonnal bébi bumm volt :O)

2010. máj. 14. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy most ironikusan értetted ezt, vagy valóban sikerült meggyőznöm arról, hogy előre nem szabad semmibe se beleélnie magát az embernek. remélem az utóbbi.

ha egy ilyen jó tapasztalatod van, az már biztató. de akkor se keseredj el, ha nem sikerül elsőre. mert biztos sikerülni fog 2.-ra, 3.-ra. és már az sincs olyan messze

2010. máj. 14. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekünk pont fordítva volt. Az első elsőre megfogant, a másodikra 10 hónapot vártunk, pedig végig volt peteérésem.

16 hetes kismama, 22 hónapos kisfiú anyukája

2010. máj. 14. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia nekünk az első 11 hónapra, a második 22 hónapra fogant, előtte 3 hónapnyi closty kúra, azelőtt palástfű és cickafark teát fogyasztottam 3 hónapig, tavalyi év Márciustól peddig ébredési hőmérséklet mérése és ovulációs teszt használata. Már lemondtam róla mikor összejött.

26 hetes kismama

2010. máj. 14. 14:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Látom nem mindenkinek fenékig tejfel...Remélem hamar sikerünk lesz!
2010. máj. 14. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!